Εκτύπωση

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΎ ΠΑΙΔΕΊΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΆΤΩΝ, Κ. ΝΊΚΗΣ ΚΕΡΑΜΈΩΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΉ ΤΗΣ ΝΔ, Κ. ΣΤΈΛΙΟ ΚΥΜΠΟΥΡΌΠΟΥΛΟ

Από τη συνάντηση της Νίκης Κεραμέως με τον Στέλιο ΚυμπουρόπουλοΣυνάντηση με τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, είχε σήμερα η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως.

Στη συνάντηση εξετάσθηκαν εκπαιδευτικά θέματα που σχετίζονται άμεσα με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την απρόσκοπτη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία στην εκπαιδευτική διαδικασία, είτε ως μαθητές, είτε ως εκπαιδευτικοί.

Ειδική μνεία έγινε στην ενίσχυση της συμπεριληπτικής εκπαίδευσης (inclusive education) στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, στην προσθήκη στο ωρολόγιο πρόγραμμα νέων εκπαιδευτικών θεματικών που θα δίνουν βάση στην εμπέδωση του σεβασμού προς τον άλλο και στην αλληλεπίδραση με άτομα με αναπηρία.

Εκτύπωση

ΕΜΜΕΤΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

ΣΒΕΛΤΑ & ΦΘΗΝΑ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ/ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ

& ΜΕΡΑΚΙ & ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΔΑΚI

ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΠΕΤΡΑΚΗ

------------------------------------------------

ΤO ΑΜΑΞΩΜΑ ΤΟΥ ΙΧ ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ Μ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΙ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΟΔΗΓΑΤE

 

ΓΙΑ ΦΑΝΑΡΤΖΙΔΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ

ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 100 ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΣΤΟΡΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΠΕΤΡΑΚΗ

-------------------------------------------------

Εκτύπωση

ΧΡ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

«Βασικός στόχος είναι η επίτευξη βιώσιμων υψηλών ρυθμών ανάπτυξης έτσι ώστε σταδιακά να αποκαταστήσουμε τον χαμένο πλούτο της χώρας», σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας σε συνέντευξή του στους Financial Times.  Tόνισε, μεταξύ άλλων, πως στόχος της κυβέρνησης είναι «μία συνολική φορολογική μεταρρύθμιση με τετραετή ορίζοντα, η οποία θα ενισχύσει την ανάπτυξη». Η μεταρρύθμιση αυτή θα περιλαμβάνει μείωση φόρων για τις επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα, μείωση του ΦΠΑ και παροχή φορολογικών κινήτρων για τους επενδυτές, αλλά και κατάργηση των έκτακτων μέτρων που είχαν επιβληθεί κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων δανεισμού της χώρας, επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών.

add1

ad2