Εκτύπωση

ΘΕΟΔΩΡΙΚΆΚΟΣ: ΕΊΜΑΙ ΑΙΣΙΌΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΨΉΦΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΉΜΩΝ

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ

ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Αισιόδοξος ότι το νομοσχέδιο για τη ψήφο των αποδήμων θα έχει την καθολική αποδοχή των κομμάτων, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Εκτύπωση

ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΚΌΚΚΑΛΗ ΣΕ ΜΑΡΙΝΆΚΗ

Οι συνεχείς απαράδεκτοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί σου εις βάρος μου, οι άθλιες επιθέσεις εναντίον της οικογένειάς μου και οι βρώμικες μεθοδεύσεις κατά των επιχειρήσεων που συμμετέχω, με αποκορύφωμα το χθεσινό οχετό από τα Μέσα που έχεις εξαγοράσει δεν θα μείνουν πλέον αναπάντητα.

Παρέλαβα έναν Ολυμπιακό ερείπιο και σου παρέδωσα ένα ΜΕΓΑΛΟ Ολυμπιακό με πρωταθλήματα, κύπελλα, σύγχρονο γήπεδο, προπονητικό κέντρο, ακαδημίες, σχολές και γραφεία.

Εκτύπωση

ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΥΠΑΑΤ, Μ. ΒΟΡΊΔΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΎΣ ΑΡΑΧΩΒΊΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΖ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΧΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΈΚΟΥΛΑ, Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΈΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΥΠΑΑΤ, Μ. ΒΟΡΊΔΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΎΣ ΑΡΑΧΩΒΊΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΖ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΧΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΈΚΟΥΛΑ, Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΈΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑΜε αφορμή την ανακοίνωση του τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΒΖ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης δήλωσε τα εξής:

Εκτύπωση

Η «ΟΜΆΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ ΟΠΑΠ» ΈΚΟΨΕ ΠΡΏΤΗ ΤΟ ΝΉΜΑ ΣΤΟΝ 37Ο ΜΑΡΑΘΏΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΉΝΑΣ

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» έκοψε πρώτη το νήμα στον 37ο Μαραθώνιο της Αθήνας | to10.gr

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει περισσότερα από 3.000.000 ευρώ για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

Χιλιάδες υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού» συμμετείχαν και εφέτος, στις δράσεις της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», στο πλαίσιο του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Συνολικά, περίπου 300.000 συμμετέχοντες χρησιμοποίησαν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς» και είχαν τη δυνατότητα, για έκτη συνεχή χρονιά, να συμβάλουν δωρεάν στο έργο που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ στα δύο δημόσια παιδιατρικά νοσοκομεία.

Εκτύπωση

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΎ ΝΑΥΤΙΛΊΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΉΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ Κ. ΓΙΆΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΆΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΈΣΒΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ Κ. ERNST REICHEL

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Αθήνα κ. Ernst Reichel. 
 
Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και ο Γερμανός πρέσβης ενημερώθηκε σχετικά με την παρούσα κατάσταση του μεταναστευτικού στο Ανατολικό Αιγαίο. Δόθηκε έμφαση στα θέματα συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής και Τουρκικής Ακτοφυλακής ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη περαιτέρω συνδρομής και ενίσχυσης με κατάλληλα επιχειρησιακά μέσα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό FRONTEX στην Ελλάδα συνδράμοντας με αυτόν τον τρόπο στην Εθνική προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή διαχείριση και επιτήρηση των Ευρωπαϊκών θαλασσίων συνόρων.