Εκτύπωση

ΤΡ. ΑΛΕΞΙΆΔΗΣ: ΤΟ 86% ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΈΝΩΝ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΊΔΙΟ Ή ΜΕΙΩΜΈΝΟ ΕΝΦΙΑ (ΒΊΝΤΕΟ) «Ο ΕΝΦΙΑ ΤΟΥ 2018 ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΟΥ 2017 ΕΊΝΑΙ ΜΕΙΩΜΈΝΟΣ ΚΑΤΆ 60 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ. ΚΑΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΤΟΥ 2018 ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΟΥ 2017 ΕΊΝΑΙ ΑΥΞΗΜΈΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓ

Για θέματα φορολογίας θα μιλήσει αύριο στη Βουλή ο Τρύφων ΑλεξιάδηςΔιαβάστε τι τόνισε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κ.Ε., Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώη Είδηση» της ΕΡΤ1 το πρωί της Πέμπτης 30/8:

Για τον ανασχηματισμό

«Δεν είναι είδηση ότι η Ν.Δ. ζητάει να φύγουμε. Το ζητάει από την επόμενη μέρα των εκλογών και ζητάει συνεχώς να γίνουν εκλογές.

 

Εκτύπωση

ΤΡ. ΑΛΕΞΙΆΔΗΣ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΉΣ Η ΣΤΆΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΘΈΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗΣ ΣΠΥΡΆΚΗ - ΖΆΕΦ «ΕΊΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΈΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΤΟ ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΑΛΛΆ ΚΥΡΊΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΠΟΥ ΕΠΈΛΕΞΕ Η ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΌΛΟ ΖΉΤΗΜΑ»

Προκλητικός ο Αλεξιάδης: Ποια κατάργηση ΕΝΦΙΑ; - «Περσινά ξινά σταφύλια»«Είναι πρωτοφανές για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας το τι έγινε αλλά κυρίως η δικαιολογία που επέλεξε η ΝΔ για το όλο ζήτημα. Δηλαδή ότι ένα στέλεχός της έπινε καφέ, πέρασε ο κ.Ζάεφ και κάθισε να τα πουν! Είναι βεβαίως σημαντικό το πότε έγινε η συνάντηση. Έγινε πριν η χώρα ξεκινήσει μια μάχη, μία δύσκολη διαπραγμάτευση. Για την οποία μας κατηγορούσαν για ''μυστική διπλωματία''. Να απαντήσει η ΝΔ αν υπάρχουν και άλλες τέτοιες επαφές για κρίσιμα εθνικά θέματα. Να θυμίσω ότι αυτό δεν είναι το μόνο γεγονός. Όταν δύο Έλληνες στρατιωτικοί ήταν φυλακισμένοι (με απροσδιόριστο το χρόνο φυλάκισης) άλλο στέλεχος της ΝΔ επέλεξε να την εκπροσωπήσει στην ορκωμοσία ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Είναι επικίνδυνο για τα εθνικά θέματα, κάποιοι να έχουν, προσωπικές ή κομματικές ατζέντες, ειδικά σε κρίσιμες περιόδους.

Εκτύπωση

ΤΡ. ΑΛΕΞΙΆΔΗΣ: «ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΎΜΕ ΣΤΑ ΒΑΛΚΆΝΙΑ ΜΕ ΕΚΕΊΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΔΙΈΞΟΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΌΝΤΟΣ»

Μεταβιβάζουμε μήνυμα του γελαστού υπουργού γιατί πίστευε όσα έλεγε επί υπουργείας του και τελικά μάλλον δικαιώθηκε.

Στην εκπομπή ''Παρεμβάσεις'' του BlueskyTv μίλησε την Τετάρτη 10/10 ο Τρύφων Αλεξιάδης, αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, τις δηλώσεις του Π. Καμμένου, τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και άλλα θέματα της επικαιρότητας

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Τρ. Αλεξιάδης σημείωσε πως «πρέπει να δούμε την συνολική εικόνα για τα Βαλκάνια και πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να υπάρχει σταθερότητα στην περιοχή και να συνεργαστούμε με κυβερνήσεις που θέλουν να προχωρήσουν τα θέματα και όχι να μας γυρίσουν σε αδιέξοδες καταστάσεις του παρελθόντος».

Εκτύπωση

Π. ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΟΥΜΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΓΔΜ ΗΤΑΝ & ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΔΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΓΔΜ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

Επικροτούνται από εκτός κι εντός Έλληνες οι απόψεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου στα κείμενα του Π. Μηλιαράκη ο οποίος έχει επιβραβευτεί πολλές φορές για την υποστήριξη στον Πρόεδρο. Επίκαιρα πρόσφατα και ενώ ο Π.τ.Δ ανέλυε πόσο σημαντικές για τη χώρα θα είναι αναβαθμισμένες αρμοδιότητες του Προέδρου σ ένα κείμενο με τίτλο "Η Συμφωνία των Πρεσπών και Αλήθειες".

Καταλήγοντας πράγματι διερωτάται κάποιος καλόπιστος για την συμφωνία των Πρεσπών αν αυτοί που διαφωνούν έχουν έστω και στοιχειωδώς αναγνώσει τη συμφωνία.

Εκτύπωση

ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΊΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΈΝΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΏΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΈΜΕ ΠΏΣ ΈΓΙΝΕ ΑΥΤΌ. ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΊ Ο ΚΊΝΔΥΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΑΣ

Σε συνέδριο της Βουλής στη Λευκωσία ο Παυλόπουλος την άλλη εβδομάδαΝ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Κύριε Πρόεδρε θα ήθελα για άλλη μια φορά να σας καλωσορίσω στην Κύπρο. Να εκφράσω την ιδιαίτερη χαρά γιατί μας δίνεται η ευκαιρία αυτές τις κρίσιμες ώρες να ανταλλάξουμε κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς για όσα διαμορφώνονται γύρω από τις εξελίξεις του Κυπριακού προβλήματος αλλά και να εκφράσω για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη του κυπριακού ελληνισμού για την πάντοτε ανιδιοτελή παρουσία σε αυτή την προσπάθεια που καταβάλλουμε για μια δίκαιη, βιώσιμη και πριν και πάνω απ’ όλα λειτουργική λύση του κυπριακού προβλήματος, που χωρίς αμφιβολία θα πρέπει πριν και πάνω απ’ όλα να είναι απόλυτα συμβατή και με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, πέραν των κανόνων του διεθνούς δικαίου.

add1

ad2