Εκτύπωση

Π ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ, ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ.

Παυλόπουλος: Δεν υπερτιμούμε τις δυνάμεις μας, ούτε πρόκειται να τις υποτιμήσουμεΗ αποφυλάκιση και απελευθέρωση των δύο στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων, Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη, αφενός συνιστά στοιχειώδη πράξη δικαιοσύνης εκ μέρους των τουρκικών αρχών. Αφετέρου δε δείχνει και τον δρόμο που μπορεί και πρέπει ν’ ακολουθήσει εφεξής η Τουρκία, προκειμένου ν’ αποκατασταθεί πλήρως το κλίμα φιλίας και καλής γειτονίας με την Ελλάδα, η οποία έχει αποδείξει εμπράκτως ότι κινείται πάντοτε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Εκτύπωση

Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ:ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

fotomkeppwebΜια πολυ ευχάριστη είδηση που μας χαροποιεί και μας συγκινεί.
Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί με υψηλό φρόνημα αντιμετώπισαν επι 167 ημέρες την περιπέτεια της παράνομης κράτησης τους στις φυλακές της Αδριανούπολης.
Με απαράμιλλο ήθος και στωικοτητα όλο αυτό το διάστημα υπέμεναν την περιπέτεια των παιδιών τους οι δυο οικογένειες.
Καλωσορίζουμε με χαρά και συγκίνηση τον Άγγελο και τον Δημήτρη στην Πατρίδα.

Εκτύπωση

ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ: «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΝΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ

Την αποκατάσταση και ανάδειξη άλλων 15 ανενεργών εμβληματικών δημοτικών κτιρίων, με χρηματοδότηση συνολικού ύψους 31 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκούς πόρους, προκειμένου να λειτουργήσουν ως εστίες πολιτιστικής, τουριστικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας, ανακοινώνει το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Εκτύπωση

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΤΟΝΙΣΩ ΔΕ, ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΠΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΩΜΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ, ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Ν’ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΣΤΟ

Παυλόπουλος: Δεν υπερτιμούμε τις δυνάμεις μας, ούτε πρόκειται να τις υποτιμήσουμεΚαι σήμερα, στο πλαίσιο αυτής της Ιστορικής Επετείου, βιώνουμε το βαρύ πένθος της τραγωδίας που έπληξε, την Δευτέρα 23 Ιουλίου, όχι μόνο την Ανατολική Αττική αλλά την Χώρα μας και την Κοινωνία μας στο σύνολό τους. Η σκέψη μας είναι πάντα προσηλωμένη στην μνήμη των συνανθρώπων μας, που χάθηκαν τόσο άδικα, και στον αγώνα ζωής που δίνουν οι τραυματίες στο κρεβάτι του πόνου. Θα τονίσω δε, για μιαν ακόμη φορά, πως στοιχειώδες χρέος όλων ημών που επωμιζόμαστε, καθένας στο πλαίσιο του δικού του θεσμικού ρόλου, τις τύχες του Τόπου μας και του Λαού μας, είναι αφενός να αναλογιζόμαστε και ν’ αναλαμβάνουμε, στο ακέραιο, τις ευθύνες, οι οποίες μας αναλογούν. Και, αφετέρου, να πράττουμε παν το δυνατόν, τόσο για ν’ απαλύνουμε τον ανείπωτο ανθρώπινο πόνο, όσο και για να μην επιτρέψουμε να συμβεί, ποτέ ξανά, μια τέτοια τραγωδία.

add1

ad2