Εκτύπωση

«ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΛΙΜΕΝΩΝ, ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΙΔΗ, ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΠ Α.Ε.».

http://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20160201/low/imerisia_LARGE_t_1061_44400516.JPGΤις εγκαταστάσεις της ΣΕΠ Α.Ε. (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά Α.Ε.), επισκέφθηκε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης, μετά από πρόσκληση της εταιρείας.
Ο κ. Λαμπρίδης ξεναγήθηκε στoν προβλήτα ΙΙ και στο ανατολικό μέρος του προβλήτα ΙΙΙ που βρίσκονται σε λειτουργία, όπως και το δυτικό μέρος του προβλήτα ΙΙΙ που βρίσκεται στο στάδιο κατασκευής. Στη συνάντηση που ακολούθησε με τον Εμπορικό Διευθυντή κ. Βαμβακίδη και στελέχη της ΣΕΠ Α.Ε., έγινε παρουσίαση των παραγωγικών δυνατοτήτων και των αναπτυξιακών προοπτικών, που παρουσιάζει η δραστηριότητα της εταιρείας.
Ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Λαμπρίδης, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη της εταιρείας, τόνισε ότι κοινός στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του λιμανιού και συμπλήρωσε, με την επισήμανση ότι, η επιτυχία των επενδυτικών δραστηριοτήτων της εταιρείας θα αποδώσει πολλαπλά και αμοιβαία οφέλη, με τη διασφάλιση αρμονικής συνεργασίας, τόσο με τις τοπικές κοινωνίες, όσο και με τους εργαζόμενους, μέσα από ένα πλαίσιο σταθερών εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων.