Εκτύπωση

AAA

Αγαπητοί μας Φίλοι,

Ο Σύλλογος μας ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ-ΕΣΠΕΡΟΣ 359, το γυναικείο τμήμα της Ελληνοαμερικανικής Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ, είναι φιλανθρωπικό σωματείο. Εδρεύει στην Αθήνα και μέλη του είναι Ελληνοαμερικανίδες και Ελληνοκαναδέζες που ζουν στην Ελλαδα.

Ο σύλλογός μας, στα 36 χρόνια από της ιδρύσεώς του έχει παρουσιάσει σημαντικές κοινωνικές και φιλανθρωπικές προσφορές αναφέρουμε μερικές από αυτές όπως στο «Αγέννητο Παιδί», για την Μεσογειακή Αναιμία: Νοσοκομεία Λαικό, Δρακοπούλειο και Αγία Σοφία (Νοσοκομείο Παίδων) , στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός: α) Εξωτερική μονάδα Ογκολογίας, β) Μονό και Διπλό Διαφανοσκόπιο/οφθαλμολογικού μετρητή, γ) στο Ογκολογικό 5 Ηλεκτρονικές Αντλίες έκχυσης φαρμάκου τύπου Lifecare 5000XL δ) Ηλεκτρονικό Υπολογιστή τύπου PRONET FS LIFEBOOK T580 (για ηλεκτρονική συνταγογράφηση), στους Πυρόπληκτους της Λακωνίας και Ηλείας, Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες, Σύνδεσμος Σκλήρυνση κατά Πλάκας και Στέγη Πρόνοιας Ιερού Ναού Αγ. Αποστόλων» (γερόντων), Αγ. Αποστόλων 5, Τζιτζιφιές, ετήσια στήριξη υποτροφιών της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 στις 13:00 , θα γιορτάσουμε την «ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ» στo Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στο Σύνταγμα.

Είσοδος 30 ευρώ /άτομο, πλήρες γεύμα με ποτό και με μουσική DJ.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με την κα Τζούλη Καμέσα μέσχρι 6/11/17.

Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μετά τιμής,

Λητώ Γεωργοπούλου – Καθάριου                                           Τζούλη Καμέσα

Πρόεδρος     2016 - 2018                                               Υπεύθυνη Οργανωτικής Επιτροπής  

210 8137471                                                                                210 6218866

Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                    Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                                                                 

«Θυγατέρες της Πηνελόπης»

ΑΦΜ 099791851, ΔΟΥ Γλυφάδας

add1

ad2