Εκτύπωση

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΣΥΝΗ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

 Ο Θωμάς Τσιώλης είναι ένας από τους δυνατούς τεχνοκράτες που χρόνια  αγωνίζεται σε θέματα  υπουργείου Οικονομίας-εφοριών με ιδιαίτερη επίδοση  σε όσα αφορούν τον Οικουμενικό Ελληνισμό. Τώρα παίρνει μέρος στις  εκλογές του  Επαγγελματικού Επιμελητηρίου με την παράταξη "Ανανεωτική  Κίνηση  Επαγγελματιών" με επικεφαλής τον γνωστό για τους αγώνες του κ.  Νίκο  Λεβετσοβίτη.

 Σε μια συνέντευξη που έδωσε στη «Ράδιο TV ΣΥΜΠΑΝ» μέσω  του  «Ομογενειακού Κόμβου» ανέλυσε ένα πλέγμα παρεμβάσεων και ενεργειών   που μπορεί να φανεί χρήσιμο στους χειμαζόμενους από οικονομία και   γραφειοκρατία επαγγελματίες.

Η συμμετοχή αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί σ' όλες τις τηλεοπτικές παρουσιάσεις, διότι: Ταυτόχρονα με τα σεμινάρια που καθοδηγεί επαγγελματίες φοροτέχνες-λογιστές, καθώς και απλούς πολίτες έχει καθιερωθεί μια διαφορετική επιστημονική και κατανοητή δίχως λαϊκισμούς παρουσίαση, που έχει καταξιώσει τη προσφορά του στο χώρο.

Ευχόμαστε για το καλό των επαγγελματιών να έχει την αντίστοιχη με τις προσπάθειες και τις ρεαλιστικές υποδείξεις του ανταπόκριση.

ΣΣ Στο youtube θα αναρτηθεί το βίντεο της συνέντευξης μετά την καταμέτρηση των ψήφων

 

add1

ad2