Εκτύπωση

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

Αυτά τόνισε ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος στην εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, σε ερώτημα τι θα γίνει με την προσωπική διαφορά στις συντάξεις. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δυνατότητα για θετικές παρεμβάσεις υπερ των ασφαλισμένων. Επισήμανε ότι προσφέρουν τα καλύτερα του αναμενόμενου αποτελέσματα στην εκτέλεση του πρϋπολογισμού των Ταμείων. Για δε τις παράτυπες εισφορές αλληλεγγύης στις επικουρικές συντάξεις, ο υφυπουργός δηλώνει ότι: «θα διορθώνουμε όσο βελτιώνονται τα οικονομικά δεδομένα της κοινωνικής ασφάλισης δεσμευμένες πολιτικές από προηγούμενες συμφωνίες». Όσον αφορά στην εκκαθάριση των εισφορών του 2017, η οποία θα προχωρήσει τον ερχόμενο μήνα ο κ. Πετρόπουλος επισημαίνει: «Το 80% των ελεύθερων επαγγελματιών κατέβαλε την κατώτατη εισφορά κι έτσι δεν θα χει επίδραση από τη διαδικασία αυτή».

Λόγο χώρου δεν είναι δυνατόν να δημοσιεύσουμε όλα τα σχετικά κεφάλαια ενημερώνουμε σε γενικές γραμμές τους Ομογενείς που έχουν ενδιαφερθεί για το συγκεκριμένο ζωτιτκό θέμα με την προοπτική να ζητήσουμε βάσει των ερωτημάτων τους περισσότερες και ειδικότερς πληροφορίες.

 

add1

ad2