Εκτύπωση

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΣΟΡΟΠΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΥ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ ΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για κωστας σπυρου ντετεκτιβΤα γεγονότα επαλήθευσαν άλλη μια φορά το ρεπορτάζ μας καθώς και τον ντέντεκτιβ Κώστα Σπύρου η προσφορά του οποίου έχει διεθνώς αναγνωριστεί. Έτσι μετά την ανθρώπινη συμπαράσταση του αφού πρώτος είχε βγάλει το συμπέρασμα πως το υιοθετημένο παιδί του δολοφονημένου ζευγαριού στην Κύπρο δεν είχε ανάμειξη στην εξόντωση των γονιών του... Άλλη μια φορά επιβραβεύεται η ερευνητική ικανότητα του στο πασιγνωστο θέμα της δολοφονημένης Λαγούδη. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλλε μήνυση σ ένα κοντινό της πρόσωπο, εφόσον όλα τα στοιχεία δείχνουν όπως είχε προαναγγείλει ότι είναι δολοφονία που επιμελώς καλύπτεται.

κλικ για περισσότερα

Ωστόσο και για την υπόθεση του κρητικόπουλου Γιακουμάκη τον οποίο πολλοί τον παρουσίαζαν ως αυτοκτονήσαντα, με επιτόπια έρευνα αποδείχτηκε πως είναι σκληρή δολοφονία σχετικό mail που προέρχεται από τον Πρόεδρο των Ιατροδικαστών, δίνει συγχαρητήρια γιατί αποδείχτηκε με νέα ιατροδικαστική έκθεση, ότι είναι μια άγρια δολοφονία.
Συγχαίρουμε τους αναγνώστες που από την άλλη μεριά των Ωκεανών, σε μια εποχή που το έγκλημα παρουσιάζει αύξηση και καταβάλλονται προσπάθειες σατανικής συγκάλυψης, μας ενημερώνουν επιλέγοντας σε διάφορους τομείς κορυφαίους πρωταγωνιστές θετικών παρεμβάσεων. Καταλήγουμε δε υπογραμμίζοντας πως φρονιματίζονται εκείνοι που πιστεύουν ότι έχουν ασυλία και ξεπερνάνε τα όρια της ανθρωπιάς.

 

add1

ad2