Εκτύπωση

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΤΟΧΙΟΣ ΠΡΟΗΔΡΕΥΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μετόχιος προήδρευσε τη λειτουργία της Πίστης και της Κληρονομιάς του Αγίου Μεθοδίου, σηματοδοτώντας το κλείσιμο της Καλοκαιρινής Κατασκηνώσεως Μητροπόλεως της Βοστώνης.

Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες περισσότεροι από 500 νέοι από όλη τη Μητρόπολη μαζί με προσωπικό 100 νέων ενηλίκων ενίσχυαν τη σχέση τους με τον Ιησού Χριστό, μαθαίνοντας για την πλούσια ελληνική μας πολιτιστική κληρονομιά και έχτισαν ισχυρούς δεσμούς αλληλεγγύης μεταξύ τους. Οι κατασκηνωτές και το προσωπικό ξόδεψαν το χρόνο με το θέμα «Πιστεύω σ '

Αυτόν, μέσα από Αυτόν, εξαιτίας αυτού», εστιάζοντας σε διάφορες πτυχές της πίστης. Το Camp είναι ιδιαίτερα περήφανο που επικεντρώθηκε φέτος στην ενίσχυση του προγραμματισμού του για τους ηλικιωμένους κατασκηνωτές JOY (ηλικίας 8-11 ετών), αναπτύσσοντας προγράμματα σπουδών και δραστηριότητες που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ μάθησης αυτής της ηλικιακής ομάδας.

Επιπλέον, δύο πολύ σημαντικά προγράμματα προσφέρθηκαν αυτό το καλοκαίρι, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πρώτον, το ποδοσφαιρικό στρατόπεδο του Ολυμπιακού, που διεξάγεται παράλληλα με το κανονικό πρόγραμμα του MBC, ήταν μια τεράστια επιτυχία με 45 συμμετέχοντες. Οι προπονητές, οι παίκτες και το προσωπικό από το ποδοσφαιρικό σύλλογο προσέφεραν μια κλινική εντατικών ικανοτήτων, προσφέροντας κορυφαίες μεθόδους διδασκαλίας ποδοσφαίρου στην Ευρώπη για τη νεολαία της Metropolis. Δεύτερον, η Μητρόπολη είναι ενθουσιασμένη που φιλοξενεί το έργο του Κόσμου και πάλι στο Κέντρο Πίστης και Κληρονομιάς του Αγίου Μεθοδίου. Είκοσι πέντε μέλη προσωπικού και κατασκηνωτές από τη Μητρόπολη Νεάπολης και Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη συμμετείχαν στην τελευταία εβδομάδα του προγράμματος του ΜΒΚ. Αυτοί οι νέοι και νεαροί ενήλικες ξοδεύουν αυτήν την περίοδο μία εβδομάδα περιηγητικές ενορίες σε όλη τη Μητρόπολη, καθώς επίσης επισκέπτονται εικονικές τοποθεσίες σε ολόκληρη τη Νέα Αγγλία.

 

add1

ad2