Εκτύπωση

ΘΕΡΜΌ ΚΑΛΩΣΌΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΏΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΆΝΝΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΊΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΝΤΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΤΟ ΗΡΆΚΛΕΙΟ

foto MK Καλωσορίζω στο Ηράκλειο τους φίλους και συνυποψηφίους μου στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Εύχομαι από καρδιάς στον καθένα καλό αγώνα και κάθε επιτυχία.

Η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές στις 26 Μαΐου 2019 θα είναι ο καθοριστικός καταλύτης για τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας που θα δώσει το έναυσμα για την επιστροφή της Πατρίδας μας στην κανονικότητα. Μια νίκη καταλύτης για την μητέρα των μαχών, τις Εθνικές εκλογές.

Με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτές τις μάχες θα τις δώσουμε όλοι μαζί με την ελληνική κοινωνία στο πλάι μας αρωγό και συμπαραστάτη.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: «Η Νέα Δημοκρατία πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη»

Ομιλία Μανώλη Κεφαλογιάννη στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ

video: https://youtu.be/AsIsjhMChaw

Στη Ευρώπη είμαστε πρωταγωνιστές. Όπως πρωταγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ανάμεσα στους Ευρωπαίους ηγέτες, ο πρόεδρος της ΝΔ και αυριανός πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Έχω την τιμή να προεδρεύω της Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας (JPC), Όπου μετέχουν 40 Τούρκοι και 40 Ευρωπαίοι Ευρωβουλευτές. Στις εκθέσεις του Ε.Κ. καταγράφεται και καταδικάζεται η επιθετικότητα της Τουρκίας, στο Αιγαίο, στην Κύπρο, στα Δωδεκάνησα, στο Καστελλόριζο, στην Κρήτη.

Οι παραβιάσεις και οι προκλητικές ενέργειες στην Ελληνική και την Κυπριακή ΑΟΖ, στον Εναέριο Χώρο της Ελλάδας, στα Χωρικά μας Ύδατα.

Εμείς επισκεφτήκαμε πρώτοι, τους Έλληνες Αξιωματικούς που παράνομα κρατούνταν στην Ανδριανούπολη και συμβάλαμε αποφασιστικά στην απελευθέρωση τους.

Εμείς καταθέσαμε την Έκθεση στο Ε.Κ για την αναγνώριση της Συνθήκης της Λωζάνης, που αποτελεί πλέον ευρωπαϊκό κεκτημένο, καταδικάζοντας τις προκλητικές δηλώσεις αμφισβήτησης της, από τον πρόεδρο της Τουρκίας.

Εμείς δώσαμε, σκληρή απάντηση στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων, Ζάεφ και Ντιμιτρόφ για το Σκοπιανό στο Ε.Κ. Τους είπαμε: Δεν υπάρχει «μακεδονική» Εθνότητα, δεν υπάρχει «μακεδονική» Ταυτότητα, και δεν υπάρχει «μακεδονική» Γλώσσα. Είναι βουλγαρική με λίγες προσθήκες από την σερβική.

Εμείς προτείναμε και επιτύχαμε να ονομαστεί περίοπτη αίθουσα του Ε.Κ. με το όνομα «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», που μαζί με το Πέρασμα Καραμανλή, κοσμούν το Ε.Κ.

Το 2019 θα έχουμε πέντε εκλογικές αναμετρήσεις. Ας θυμηθούμε τα λόγια του ανθρώπου που κατάργησε τη δουλεία στο κόσμο, του Αβραάμ Λίνκολν, «με μια σφαίρα σκοτώνεις τον εχθρό σου, με την ψήφο σου σκοτώνεις το μέλλον των παιδιών σου».

Δίνουμε τη Μάχη του Ψηφοδελτίου

 

add1

ad2