Εκτύπωση

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΪΟΥ 2019

Με ένα μεγάλο Πάρτυ για την Ευρώπη θα κλείσει το τριήμερο εκδηλώσεων στην Θεσσαλονίκη, που διοργανώνει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, από το Σάββατο 11 έως την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019.

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, στις 9 Μαΐου, και τις Ευρωπαϊκές Εκλογές της 26ης Μαΐου, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα σας προσκαλεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, από τις 5 το απόγευμα στον χώρο Ypsilon (Εδέσσης 5, Θεσσαλονίκη), σε μια γιορτή γεμάτη μουσική και εικαστικές τέχνες.

Ιδιαίτερα σε αυτή τη γιορτή, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα θέλει να ευχαριστήσει για την ανιδιοτελή προσφορά τους, τους εθελοντές της πρωτοβουλίας "Αυτή τη φορά ψηφίζω".

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, από τις 17:00 μέχρι και τις 23:00 η μουσική θα γεμίσει τον εξωτερικό χώρο στην Πάροδο Εδέσσης και στη συνέχεια το πάρτυ θα μεταφερθεί στον κλειστό χώρο του Ypsilon.

Κατά τη διάρκεια του απογεύματος θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις, συζητήσεις, εικαστική εγκατάσταση από την Θεανώ Γιαννέζη, αλλά και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου οι πολίτες θα μπορούν να εκφράσουν τι ζητούν από την Ευρώπη.