Εκτύπωση

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΟΤΙ: ΡΟΔΙΤΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ &... "ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ & ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ" ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Μια από τις παγκόσμια αποδεκτές επιλογές που έκανε η ΝΔ χρήζοντας υποψήφιο δήμαρχο, είναι ο Αντώνης Καμπουράκης. Ο πρωτοπόρος και αγαπητός στους Έλληνες και στους Ομογενείς ξενοδόχος, έχει καταφέρει να κατακτήσει το κοινό όχι ως πελάτη του ξενοδοχείου του, αλλά ως έμπιστου επιχειρηματία σε μια πορεία υπέρ της Ρόδου και γενικότερα του Τουρισμού.

 

κλικ για περισσότερα

 

Για όσους δεν γνωρίζουν τη λειτουργία του Διαδικτύου, ίσως είναι δύσκολο να κατανοήσουν πως αντανακλά την πίστη ένα πρόσωπο η την αδιαφορία η την δυσφορία.

 

 

Και πριν γίνει πρόεδρος των ξενοδόχων που χάραξε μια αναγνωρισμένα επιτυχή αναβάθμιση στον κλάδο ο Αντώνης είχε χτίσει έναν πύργο που ονομάστηκε από ξένους καλλιτέχνες “Rodos Palace/ Το ξενοδοχείο της Χαράς”. Είναι ένα πρώιμα αναγνωρισμένο παλατάκι για τη διασκέδαση, την ηρεμία και την ανανέωση μέσα σ ένα ειδικό περιβάλλον, που είχε πραγματοποιηθεί πολύ πριν από άλλες μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες δεν συνδυάζουν όπως το Rodos, την πολυτέλεια με την απλότητα που πρέπει να συνυπάρχει για να μην αισθάνεται ξένος εκείνος που έρχεται για να ταυτιστεί σ’ ένα περιβάλλον, που ενώ προσφέρει πολυτέλεια διατηρεί τη φυσική καλλονή του. Ομογενής καλλιτέχνης που αγαπάει τη Ρόδο και ιδιαίτερα την καρδιά της όπως ονομάζει το ρόδο, είχε γράψει μια μπαλάντα εμπνευσμένος από το περιβάλλον και την περιποίηση

 

 

 

 

 

 

“ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΝΑ ΡΘΕΙΣ/ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ

 

ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΤΟ “ΡΟΔΟ” ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ

ΕΚΕΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ

ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ

ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙΣ

ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ

Σημειώνοντας ότι είναι σε χορό μπάλο αυτός ο στίχος προτείνουμε στον Συνδυασμό ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ, να το χρησιμοποιήσει ως προεκλογική δωρεά:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ & ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ

Συγχαρητήρια με ευχές για νίκη με την πρώτη

Ένωση Δημοσιογράφων Ελληνισμού & Τοπικής Αυτοδίοικησης