Εκτύπωση

“18ο ΕΤΗΣΙΟ CAPITAL LINK CLOSED-END FUNDS & GLOBAL ETFS FORUM”

Το 18ο Ετήσιο Capital Link Closed-End Funds & Global ETFs Forum” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Μαίου, 2019, στο Metropolitan Club, Νέα Υόρκη, σε συνεργασία με το New York Stock Exchange – NYSE.

Παρακαλούμε βρείτε παρακάτω την Πρόσκληση του Συνεδρίου με όλη τη σχετική πληροφόρηση.

Με ένα ιστορικό 18 ετών, το “Ετήσιο Capital Link Closed-End Funds & Global ETFs Forumείναι το μεγαλύτερο επενδυτικό Συνέδριο που αφορά τα Closed-End Funds & Global ETFs με σημαντική αναγνώριση στον κλάδο. Ενημερώνει την ευρύτερη επενδυτική κοινότητα για τις τελευταίες τάσεις, εξελίξεις και στρατηγικές επένδυσης που περιλαμβάνουν Closed-End Funds, MLPs, BDCs και Exchange Traded Funds.

Αυτό το Φόρουμ προσελκύει σταθερά πάνω από 800 επαγγελματίες κάθε χρόνο. Οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, οι θεσμικοί επενδυτές, οι registered investment advisors - RIA, οι ιδιωτικοί τραπεζίτες, οι χρηματοοικονομικοί φορείς, οι διαχειριστές κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων, οι αναλυτές και τα οικονομικά ΜΜΕ, βρίσκουν αυτό το Συνέδριο χρήσιμο όχι μόνο ως μέσο για την ανταλλαγή και την αξιολόγηση των τελευταίων προϊόντων και τάσεων των CEF και ETF, αλλά και ως μία εξαιρετική διαδραστική πλατφόρμα για την ενίσχυση της προβολής και τη δημιουργία των σωστών επαφών.

Η ατζέντα του Συνεδρίου θα επικεντρωθεί σε θέματα κρίσιμου ενδιαφέροντος για τα CEF και ETF καθώς και σε επενδυτικές στρατηγικές που περιλαμβάνουν CEF και ETF. Ορισμένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • CEF Industry Roundtable

  • Εναλλακτικές Στρατηγικές Δημιουργίας Εισοδήματος - REITs, Preferreds, Convertibles

  • Use of Leverage in CEFs

  • Evolving Case Study of New CEFs Brought to Market

  • BDCs - Χρηματοδότηση της ανάπτυξης της Αμερικής

  • MLP Industry Roundtable

  • ETF Industry Roundtable

 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Για τη συμμετοχή στο Συνέδριο, είναι απαραίτητη η εγγραφή στο: http://forums.capitallink.com/cef/2019/signup.html