Εκτύπωση

EAETE: ΑΝΑΝΈΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΏΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΉΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΏΝ

Σας ευχόμαστε το 2020 να είναι για όλους σας μία δημιουργική χρονιά,
γεμάτη υγεία, χαρά, αγάπη σε προσωπικό επίπεδο και με πολλές επιτυχίες
στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες!

Σχετικά με τις δημοσιογραφικές ταυτότητες των μελών, η Ένωση έχει ξεκινήσει την ανανέωσή τους.

Μπορείτε να ανανεώνετε τη συνδρομή σας και να προσκομίζετε τις παλιές ταυτότητες (χάρτινες) για επικύρωση, από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή πρωί, από 10:00 πμ έως 2:00μμ και Τετάρτη απόγευμα από τις 5:00μμ έως τις 7:00. Καλό είναι να προηγηθεί κάποιο τηλεφώνημα πριν έρθετε.
Τα μέλη που έχουν χάσει τη χάρτινη ταυτότητά τους πρέπει να προσκομίσουν οπωσδήποτε φωτογραφία τυπωμένη για να εκδοθεί νέα ταυτότητα. Όσοι έχουν χάσει την πλαστική, υπενθυμίζουμε ότι κάθε χρόνο εκδίδονται νέες. Για την πλαστική ταυτότητα είναι απαραίτητη η αποστολή φωτογραφίας σε ηλεκτρονική μορφή, δηλαδή σε αρχείο φωτογραφίας (αφορά μόνο τα μέλη που δεν έχουν στείλει τα προηγούμενα έτη και τα νέα μέλη). 
 
Οι διεθνείς ταυτότητες (πλαστικές) θα είναι έτοιμες στα μέσα Φεβρουαρίου (μετά τις 14/2) και θα αφορούν μόνο τα μέλη που έχουν ανανεώσει έως 14/2 τη συνδρομή τους. Όσοι ανανεώσουν πέραν της 14ης Φεβρουαρίου θα λάβουν μόνο τη χάρτινη ταυτότητα, δεδομένου ότι –λόγω κόστους– οι πλαστικές ταυτότητες παραγγέλνονται όλες μαζί στην αρχή του έτους.