Εκτύπωση

ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ

https://scontent.fath6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/10931514_10152936251117954_8698002205317631314_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ohc=RaCI4ucq7nUAX9spBd1&_nc_ht=scontent.fath6-1.fna&oh=ac933476d9b51215705ba226f3444b1a&oe=5EC33AEDΟ Μιχάλης Χρυσοχόϊδης ο οποίος δέχθηκε να κάτσει στην "ηλεκτρική καρέκλα" (δίχως στην περίπτωση του να περάσει από Δικαστήρια), επειδή θεωρήθηκε ικανός να βγάλει τα φίδια από την τρύπα. Μένει λοιπόν όπως λένε οι μέχρι πρότεινως φοβισμένοι πολίτες ιδιαίτερα ορισμένων περιοχών που είχαν ουσιαστικά καταληφθεί, στην ιστορία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Τα παράπονα ήταν έντονα: Απηυδήσαν με την ανασφάλεια και τις αναταραχές που είχαν γίνει καθημερινότητα, όπως μας είπαν: Πολλές οι αιτίες διλλημάτων και απορριών, που ταλάνισαν τους πολίτες για το τώρα και το αύριο. Δοκιμασμένος ο κ. Χρυσοχοϊδης έδωσε άμεσα μια σκληρή μάχη και πήρε μέτρα αποτελεσματικά ώστε: Να αποκτήσουν οι πολίτες και ιδιαίτερα οι οικογενειάρχες το αίσθημα της ασφαλείας και τις φοβίες που μέχρι τώρα στοιχείωνε τη χώρα.

Εκτύπωση

Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ & ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Παρόλο που ορισμένα κυκλώματα δεν τον πάνε, ο Αποστόλης έφερε στη χώρα μια πολύ σημαντική προεδρία που μόνο όσοι γνωρίζουν τις δυνατότητες των Περιφερειών και Πόλεων της Ευρώπης, μπορούν να αξιολογήσουν. Χαμηλών τόνων και υψηλών δυνατοτήτων όπως απέδειξε ο Μακεδόνας πολιτικός, (που για δεύτερη φορά τίμησαν με πάνω από 60% ποσοστό εκφράζοντας την αγάπη τους οι Μακεδόνες, ταυτόχρονα με τα καρντάσια που παρακολουθούν και χαίρονται απ' όλη την Ευρώπη και τον κόσμο). Ο Περιφερειάρχης απόδειξε ότι μπορεί να περάσει πάσης φύσεως συμπληγάδες, κι έφτασε να κατακτήσει τους συμμετέχοντες στις Περιφέρεις και στις Πόλεις της Ευρώπης, με μια και μόνο εμφάνιση εφόσον δεν υπήρχε τρόπος να προβληθεί από υποστηρικτές. Πιστεύουμε ότι η χώρα και ο Ελληνισμός, ταυτόχρονα με την Ε.Ε θα έχουν άμεση ωφέλεια, με όχι μεγάλες και μακροχρόνιες αναμονές κατέληξαν οι followers του, που πιστεύουν ότι η Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας έγινε μέρος της καρδιάς των Περιφερειών.

Εκτύπωση

ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ

Κικίλιας: Όποιος συμπατριώτης μας χρειαστεί,  θα τον επαναπατρίσουμε σωστά και οργανωμέναΚαταπέλτης ο υπουργός Β Κικίλιας, ευχαρίστησε το ίδρυμα και πρότεινε όχι αντιπολιτευτηκά τεχνάσματα αλλά υποστήριξη στον κοινό σκοπό.

Αγαπητοί συντάκτες της ιστοσελίδας

Δεν έχουμε μέχρι τώρα διαβάσει, κανένα ρεπορτάζ που να αφορά την προσφορά του Ιδρύματος Νιάρχου, ιδιαίτερα τώρα με την εγκατάσταση του στο Μεγαλοπρεπές Κτίριο μεταξύ Συγγρού και Καλλιθέας όπου όπως είναι φανερό άλλαξε όχι μόνο τις περιοχές, αλλά και τη ζωή των κατοίκων.

Εκτύπωση

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΙΣΑ ΤΙΜΏΝΤΑΣ ΤΗ ΜΝΉΜΗ ΤΟΥ Μ.ΒΛΑΣΤΑΡΆΚΟΥ ΔΊΝΕΙ ΤΟ ΌΝΟΜΆ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΊΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΏΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΑ

Tο Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών έκανε ομόφωνα δεκτή την εισήγηση του Προέδρου του ΙΣΑ Γ.Πατούλη να ονομαστεί η αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΣΑ «Αίθουσα Μ.Βλασταράκου» στη μνήμη του εκλεκτού και διακεκριμένου μέλους του Ι.Σ.Α που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
Τα μέλη του Δ.Σ του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασής τους τιμώντας τη μνήμη του Μιχάλη Βλασταράκου, πρώην Προέδρου του Π.Ι.Σ. και επί σειρά ετών Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρών Ι.Κ.Α. τήρησαν ενός λεπτού σιγή. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, αναφέρθηκε στη διαδρομή του Μ.Βλασταράκου και στη σημαντική προσφορά του στον ιατρικό κόσμο.

Εκτύπωση

ΈΔΩΣΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΊΔΑ ΤΑ «ΚΛΕΙΔΙΆ» ΤΗΣ GOOGLE – Η ΑΘΉΝΑ ΠΉΡΕ ΤΗ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΎ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΉ ΕΥΡΏΠΗ

Πέγκυ ΑντωνάκουΤον ρόλο της γενικής διεύθυνσης στην Google για την περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, με έδρα την Αθήνα, αναλαμβάνει η Πέγκυ Αντωνάκου.

Έχοντας πολυετή πείρα στους κλάδους της διοίκησης επιχειρήσεων, της τεχνολογίας και του μάρκετινγκ, η κυρία Αντωνάκου διετέλεσε CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας από το 2012 έως τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ προηγουμένως είχε αναλάβει ρόλους ευθύνης στην Ελλάδα, την Ευρώπη και στις ΗΠΑ.