Εκτύπωση

CAPITAL PRODUCT PARTNERS L.P. ANNOUNCES CASH DISTRIBUTION

Η CAPITAL PRODUCTS ανακοίνωσε σήμερα ότι το διοικητικό συμβούλιο έχει δηλώσει διανομή μετρητών 0,10 $ ανά μονάδα

για το δεύτερο τρίμηνο του 2020 που έληξε στις 30 Ιουνίου 2020. Η διανομή μετρητών κοινής μονάδας δεύτερου τριμήνου θα καταβληθεί στι 14 Αυγούστου 2020 Σχετικά με την Capital Product Partners L.P.

Η Capital Product Partners L.P. (NASDAQ: CPLP), μια πλοία 
περιορισμένης εταιρικής σχέσης των Νήσων Μάρσαλ,
είναι διεθνής ιδιοκτήτης πλοίων που πηγαίνουν στον ωκεανό.
Η CPLP διαθέτει επί του παρόντος 14 πλοία, 
συμπεριλαμβανομένων 13 πλοίων εμπορευματοκιβωτίων
neo panamax και ενός αερομεταφορέα χύμα capesize.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με
τη Συνεργασία, επισκεφθείτε:
Προηγούμενες δηλώσεις
Οι δηλώσεις σε αυτό το δελτίο τύπου που δεν είναι ιστορικά γεγονότα μπορεί να είναι 
μελλοντικές δηλώσεις (καθώς ο όρος αυτός ορίζεται στην Ενότητα 21Ε του νόμου περί ανταλλαγής κινητών αξιών του 1934,
όπως τροποποιήθηκε).
Αυτές οι μελλοντικές δηλώσεις περιλαμβάνουν 
κινδύνους και αβεβαιότητες που θα μπορούσαν
να κάνουν τα δηλωμένα ή προβλεπόμενα αποτελέσματα
να είναι ουσιαστικά διαφορετικά από αυτά που αναμενόταν.
Εκτός αν απαιτείται από το νόμο,
αποκηρύσσουμε ρητά οποιαδήποτε
υποχρέωση ενημέρωσης ή αναθεώρησης
οποιασδήποτε από αυτές τις μελλοντικές
δηλώσεις, είτε λόγω μελλοντικών γεγονότων,
 νέων πληροφοριών,
μιας αλλαγής στις απόψεις ή τις
προσδοκίες μας, για να τις προσαρμόσουμε
στα πραγματικά αποτελέσματα ή με άλλο τρόπο.
Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την
ακρίβεια και την πληρότητα των μελλοντικών
δηλώσεων. Δεν κάνουμε καμία πρόβλεψη
ή δήλωση σχετικά με την απόδοση των κοινών μονάδων μας.
 

Εκτύπωση

ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ HEIKO MAAS

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχτηκε σήμερα τον Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας κ. Heiko Maas. Η κυρία Σακελλαροπούλου είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του σειρά θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως η αντιμετώπιση της πανδημίας, οι καίριες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη στήριξη των οικονομιών των κρατών-μελών, το ζήτημα του μεταναστευτικού και η κλιματική αλλαγή.

Επεσήμανε, ιδιαίτερα, την αστάθεια και τους κινδύνους που δημιουργεί στην Ανατολική Μεσόγειο η κλιμακούμενη τουρκική επιθετικότητα, ενώ αναφέρθηκε, ειδικότερα, στη συμβολική και πολιτική σημασία που έχει η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι η Ελλάδα προσβλέπει σε πρόοδο κατά τη διάρκεια της γερμανικής προεδρίας της ΕΕ στα ζωτικά για τη χώρα μας θέματα.

Από την πλευρά του, ο κ. Maas απένειμε τα εύσημα στη χώρα μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αναγνώρισε τη συμβολή της στη διαχείριση του μεταναστευτικού, καθώς και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει λόγω της γεωγραφικής της θέσης και υποσχέθηκε ότι η γερμανική προεδρία στην ΕΕ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να επιτευχθεί πρόοδος στα ζητήματα που μας απασχολούν.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε σήμερα με τον Πάπα Φραγκίσκο, με αφορμή την απόφαση της τουρκικής ηγεσίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί. Η κυρία Σακελλαροπούλου υπογράμμισε ότι η απόφαση αυτή πληγώνει βαθιά όσους θεωρούν ότι το κορυφαίο αυτό σύμβολο της Χριστιανοσύνης ανήκει στην ανθρωπότητα και την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά και απομακρύνει την Τουρκία από τις αξίες του κοσμικού κράτους και τις αρχές της ανεκτικότητας και του πλουραλισμού.

Η ενέργεια αυτή, τόνισε, δεν αποτελεί εσωτερικό θέμα της Τουρκίας αλλά ευρύτερο ζήτημα που πρέπει να καταδικασθεί με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο από τη διεθνή κοινότητα. Η Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Ποντίφικα για τις υποστηρικτικές του δηλώσεις και του ζήτησε να ασκήσει και αυτός, από την πλευρά του, όλη του την επιρροή για να ευαισθητοποιηθεί η διεθνής κοινή γνώμη, προκειμένου η τουρκική ηγεσία να ανακαλέσει την απόφασή της και να επαναφέρει την Αγία Σοφία σε καθεστώς προστατευόμενου μνημείου.

Από την πλευρά του, ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας συμφώνησε με τις επισημάνσεις της κυρίας Σακελλαροπούλου, αναγνώρισε τα πολιτικά κίνητρα της απόφασης του κ. Ερντογάν και υποσχέθηκε να συνεχίσει τις προσπάθειές του, στο πλαίσιο του ρόλου του, για αναθεώρηση της απόφασης αυτής. Επίσης ο Πάπας εξήρε τις προσπάθειες της χώρας μας στην υποδοχή των προσφύγων και μεταναστών, όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει και ο ίδιος κατά την επίσκεψή του στη Λέσβο το 2016.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε την πρόσκληση προς τον Πάπα Φραγκίσκο να επισκεφθεί τη χώρα μας το 2021, χρονιά κατά την οποία θα εορταστούν τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. Ο Ποντίφικας αποδέχθηκε την πρόσκληση, ευελπιστώντας ότι οι συνθήκες θα επιτρέψουν την υλοποίηση του ταξιδιού.

Εκτύπωση

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ ΔΊΚΑΙΗΣ ΜΕΤΆΒΑΣΗΣ, ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΒΉΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΓΙΑ ΜΊΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΆ ΟΥΔΈΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ, ΤΑΥΤΊΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ.»

«Το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, το πρώτο βήμα της Ευρώπης για μία κλιματικά ουδέτερη οικονομία, ταυτίζεται με τις πολιτικές επιλογές της ελληνικής κυβέρνησης»«Το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, το πρώτο βήμα της Ευρώπης για μία κλιματικά ουδέτερη οικονομία, ταυτίζεται με τις πολιτικές επιλογές της ελληνικής κυβέρνησης.»


Αναλυτικά το βίντεο της παρέμβασης:

https://youtu.be/AYFz4k_GDCY


Εκτύπωση

ΔΕΗ M Y H O M EO N L I N E-ΚΈΡΔΙΣΕ ΧΡΌΝΟ, ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΕ ΧΡΉΜΑΤΑ

Η ΔΕΗ προσφέρει από τις 15.07.2020 το ΔΕΗ MyHomeOnline, ένα νέο ψηφιακό προϊόν με προνομιακή χρέωση για τους οικιακούς πελάτεςτης, που τους δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν χρήματα και χρόνο πραγματοποιώντας όλες τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά.Το ΔΕΗ MyHomeOnlineδιατίθεται με χαμηλότερο πάγιο σε σχέση με τα βασικά προϊόντα της ΔΕΗ και με μία μόνο κλίμακα χρέωσης ενέργειας την ημέρα.

Εκτύπωση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΠΡΌΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ MOBILEPOINT.GR ΣΥΝΟΛΙΚΟΎ ΎΨΟΥΣ 250.000€ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΤΗΣ Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ

Η Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή επέβαλε στην επιχείρηση με την επωνυμία "Mobilepoint.gr" χρηματικό πρόστιμο συνολικού ποσού διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000€), κατόπιν σχετικής επιστολής που απέστειλαν η ΕΚΠΟΙΖΩ και η ΠΟΜΕΚ “Η Παρέμβαση”, λόγωμεγάλου αριθμού έγγραφων και τηλεφωνικών παραπόνων-καταγγελιών που έλαβαν από καταναλωτές για την εν λόγω εταιρία ηλεκτρονικού εμπορίου.Στην έρευνα των καταγγελιών από την ΕΚΠΟΙΖΩ και την ΠΟΜΕΚ “Η Παρέμβαση”, επισημάνθηκαν πλήθος παραβάσεων της εταιρείας και ελήφθησαν υπόψη, ο μεγάλος αριθμός των καταγγελιών, ο αυξημένος κίνδυνος παραπλάνησης και πρόσκλησης ζημίας στους καταναλωτές, καθώς και το οικονομικό όφελος που επεδίωξε η ως άνω εταιρεία σε βάρος τους.