Εκτύπωση

Η EBDR ΕΠΕΝΔΥΕΙ 57.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΣΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

  • EBRD backs €500 million bond issuance by GEK TERNA S.A.
  • Largest corporate bond to be listed on Athens Stock Exchange to date
  • First Greek corporate bond issued since coronavirus outbreak

 

The EBRD is stepping up its efforts to help the Greek private sector cope with challenges posed by the coronavirus crisis, by investing €57.5 million in GEK TERNA’s successful issuance of a seven-year €500 million bond.

Εκτύπωση

ΔΎΟ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΌΝΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι επιλέγει δύο γυναίκες για τις ηγετικές θέσεις στη δικαιοσύνη.

Οι αποφάσεις λαμβάνονται σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδριάζει με θέμα στην ημερήσια διάταξη τη νέα ηγεσία του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Αρείου Πάγου.

Εκτύπωση

ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιου για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής μας Μαργαρίτη Σχοινά.

Μαργαρίτης Σχοινάς: Είναι η πρώτη εν σώματι παρουσία μου στην Ελλάδα μετά την περίοδο της καραντίνας και επιτρέψτε πριν απ’ όλα να σας ευχηθώ κάτι για το οποίο σίγουρος – κάθε επιτυχία στα καθήκοντά σας ως αρχηγού του κράτους. Έχουμε μπροστά μας έναν ευρωπαϊκό Ιούλιο όπου αναμένουμε με αισιοδοξία την Σύνοδο Κορυφής και τη συμφωνία των αρχηγών – κρατών των κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πακέτο ανάκαμψης και την οικονομική επανεκκίνηση.

Εκτύπωση

ΕΚΠΟΙΖΩ:ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 1 ΕΥΡΏ ΣΤΟΥΣ ΈΝΤΥΠΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ ΑΠΌ ΤΗ ΔΕΗ

Κατάργηση του 1 ευρώ στους έντυπους λογαριασμούς από τη ΔΕΗΗ ΕΚΠΟΙΖΩ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών ΠΟΜΕΚ “Η Παρέμβαση” επικροτούν τη συνέχιση της μη χρέωσης από τη ΔΕΗ της πρόσθετης πληρωμής του ενός (1) ευρώστους καταναλωτές, που λαμβάνουν τον έγχαρτο λογαριασμό,ως μέρος της παράτασης των ευνοϊκών μέτρων, που ανακοίνωσε πρόσφατα για τους πελάτες της έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 και θεωρούν επιβεβλημένη την κατάργησή του. ΗΕΚΠΟΙΖΩ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών ΠΟΜΕΚ

“Η Παρέμβαση” είχαν αποστείλει επιστολή στη ΔΕΗ στις 24/04/2020, κατόπιν της από 23 Μαρτίου 2020 ανακοίνωσής της, αναφορικά με τα έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης και βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πελατών της που είχε εξαγγείλει, στην οποία επισήμαναν ως επιβεβλημένη τηνκατάργηση της πρόσθετης χρέωσης και τη μη συνέχισή της μετά τη λήξη της χρονικής περιόδου ισχύος δηλ. της 23 Ιουνίου 2020, όπως η ανακοίνωση της ΔΕΗ ανέφερε.

Εκτύπωση

Η ΔΕΗ ΚΟΝΤΆ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΆΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ

Η ΔΕΗ παραμένει κοντά στους πελάτες της και το καλοκαίρι. Κατανοώντας τις ιδιαίτερα αυξημένες ενεργειακές ανάγκες της θερινής περιόδουδιατηρεί την έκπτωση 8% για τις καταναλώσεις πάνω από 2.000 KWh για τους οικιακούς πελάτες έως τις 30.09.2020.Παράλληλα, στηρίζει την επανεκκίνηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενισχύοντας την προσπάθεια να ψηφιοποιήσουν περαιτέρω τις δραστηριότητές τους και προσφέρει έκπτωση €5 (ή €2,5 μηνιαίως) στους λογαριασμούς e-bill για όλους τους πελάτες, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που θα επιλέξουν να εγγραφούν και να λαμβάνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό.