Εκτύπωση

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΌΓΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΕ Η ANTETOKOUNBROS ACADEMY

Antetokounmpos familyΗ ελάχιστα προβληθείσα παρά την συμβολική αλλά και ωφέλιμη για τους νέους και τη χώρα Ακαδημία των αδερφών Αντεντοκούμπο έχει κινήσει το ενδιαφέρον Ομογενειακών Φορέων καθώς και εντός κι εκτός οικογενειών που επισημαίνουν πως ο νέος Οργανισμός, αποτελεί μια Γέφυρα μεταξύ της Ελλάδας και άλλων χωρών όπου θα ωριμάσει η ιδέα να έρχονται παιδιά και νέοι Ομογενείς από το εξωτερικό προκειμένου να αξιοποιούν όσα προσφέροινται από τους διάσημους και αυτοδημιούργητους αστέρες που δοξάζουν την Ελλάδα.

Εκτύπωση

ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΠΡΟΕΒΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου/Φωτογραφία EurokinissiΗ Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, αποφάσισε για τους επόμενους δύο μήνες να καταθέσει το ήμισυ του μισθού της στον σχετικό ειδικό λογαριασμό.

Εκτύπωση

K. ΜΙΧΑΛΟΣ: ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ – ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Κάθε επέκταση των μέτρων σε μεγαλύτερο αριθμό επιχειρήσεων και εργαζομένων, χωρίς καμία αμφιβολία, αποτελεί μία θετική ενέργεια, δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, αναφερόμενος στη νέα δέσμη μέτρων στήριξης της οικονομίας που ανακοινώθηκε χθες. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι πρέπει να ελεγχθούν οι τράπεζες, από τους αρμόδιους φορείς, κατά πόσον πραγματικά διευκολύνουν την πληρωμή δόσεων των ενήμερων δανείων σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά και, πέραν των γενικών μέτρων, η πολιτεία να προχωρήσει άμεσα και στις αναγκαίες εξειδικεύσεις που αφορούν κλάδους ζωτικής σημασίας.

Εκτύπωση

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΌΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΚΡΊΣΕΩΝ ΝΊΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΆ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΥΓΕΊΑΣ ΣΩΤΉΡΗΣ ΤΣΙΌΔΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΈΟ ΚΟΡΟΝΟΪΌ,

Ν. ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: Καλησπέρα σας και από την Πολιτική Προστασία. Οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Ο Απρίλιος είναι ιδιαίτερα κρίσιμος. Αυτό το έχουμε πει και θα συνεχίσουμε να το λέμε.

Η κατάσταση είναι ακόμα ρευστή και τίποτα δεν έχει κριθεί. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Για αυτό και παρακολουθούμε στενά κάθε εξέλιξη, κάθε αλλαγή στα δεδομένα και είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού.

Εκτύπωση

ΤΡΊΑ ΜΈΤΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΎΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΚΛΆΔΟΥ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ

Κωστής Χατζηδάκης photoΔιευρύνεται η παροχή μέσων ηλεκτρονικών συναλλαγών στους καταναλωτές-Παρατείνονται οι προθεσμίες για υλοποίηση έργων ΑΠΕ-Κρίσιμες ενεργειακές εταιρείες  θα μπορούν να αγοράζουν απαραίτητα υλικά και ανταλλακτικά από καταστήματα σε αναστολή λειτουργίας

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: