Εκτύπωση

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι φέτος η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ), γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς της στην Ελληνική Κοινωνία.
 
Με αφορμή τον εορτασμό αυτό,διοργανώνει Gala Dinner την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20.00 στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
 
Όπως θα δείτε και στην συνημμένη αφίσα, ο σκοπός είναι διπλός γιατί με απόφαση των Μελών του Δ.Σ. της ΕΕΜ μέρος των εσόδων εκτός από την ενίσχυση του επιστημονικού και κοινωνικού έργου της ΕΕΜ,θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου.
 
Σας παρακαλώ λοιπόν από καρδιάς να στηρίξετε τον επετειακό αυτό εορτασμό, κάνοντας αφενός σχετική δημοσιοποίηση στις δικές σας επαφές και αφετέρου να συμμετέχετε με φυσική παρουσία στο Gala Dinner ή και αν ακόμη δεν μπορείτε να παρευρεθείτε, να αγοράσετε ει δυνατόν αριθμό προσκλήσεων, για να προσπαθήσουμε «όλοι μαζί» τα παιδιά εκτός από παιχνίδια και γραφική ύλη, να έχουν και υγιείς μητέρες.
 
Εκτύπωση

ΘΈΜΑ: Ο ΙΣΑ ΚΑΤΈΘΕΣΕ ΜΗΝΥΤΉΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΆ, ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΉΣΗ ΛΗΓΜΈΝΩΝ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΩΝ ΧΗΜΙΚΏΝ ΟΥΣΙΏΝ, ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών, για τη χρήση επικίνδυνων χημικών ουσιών, από τις Δυνάμεις Δημόσιας Τάξης, στο χθεσινό ειρηνικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, με αποτέλεσμα την έκθεση σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής, των συμπολιτών μας.

Εκτύπωση

ΘΈΜΑ: Ο ΙΣΑ ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΆΚΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΖΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΉΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΌΤΗΤΆ ΤΟΥ, ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΎ ΣΏΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΊΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΈΣ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με αφορμή δημοσίευμα σχετικά με επίορκο γιατρό που ζήτησε από ασθενή φακελάκι επισημαίνει τα εξής:

Εκτύπωση

ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΤΟΎΛΗ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΊΝΑΣ

 

  • Πρόταση του Γ. Πατούλη για διεξαγωγή Ελληνοκινεζικού ιατρικού Συνεδρίου το καλοκαίρι του 2019 στην Κω

  • «Με την Κίνα ανοίγονται μεγάλες δυνατότητες συνεργασίας που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της χώρας μας»

 

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κίνα με αφορμή τη συμμετοχή του στη Διεθνή Διάσκεψη της Κινεζικής Ένωσης Φιλίας με Λαούς Ξένων χωρών και την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας της ΚΕΔΕ με την Ένωση της Κίνας, μετέβη συνοδευόμενος από υψηλόβαθμα στελέχη της Ένωσης Κινεζικής Φιλίας με τις ξένες χώρες, στην πόλη Xian όπου επισκέφθηκε το νοσοκομείο Παίδων και το Γυναικολογικό-Μαιευτικό Νοσοκομείο.