Εκτύπωση

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ:«ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΗΣ»

Συνέντευξη της Υφυπουργού Υγείας, κ. Κατερίνας Παπακώστα.Πράγματι η μεγάλη κυρία του θεάτρου και της πολιτικής είναι πολύτιμη ως σύμβολο για όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα όσους ξεχωρίζουν την μεγαλοσύνη της ανθρωπιάς και την αυθεντικότητα της προσφοράς στην τέχνη η στην πολιτική.

Συγχαρητήρια στην υφυπουργό για το ενδιαφέρον της. Και από όλους εμάς εδώ μαζί με τους φίλους μας στο εξωτερικό στέλνουμε ένα μήνυμα στο εξωτερικό κουράγιο Άννα.

Θυμάμαι την παρουσία της στις ραδοφωνικές εκπομπές που αφορούσαν προβλήματα οικογενείας και γυναικών να απαγγέλει στίχους με τη βελούδινη και στοργική όπου χρειαζόταν φωνή της με την οποία σχεδόν μελοποιούσε το κείμενο που διάβαζε.

Τιμής ένεκεν αυτό το ενδιαφέρον θα μεταβιβαστεί στις γυναικείες Οργανώσεις που εκτιμούν εκτός από την προσφοράς της Άννας και πόσα έχει προσφέρει σε θέματα Γυναίκα-Οικογένεια η νυν υπουργός

Η Υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Παρακολουθούμε στενά την πορεία της υγείας της κυρίας Άννας Συνοδινού, καθώς και τις συνθήκες νοσηλείας της. Εμπιστεύομαι τη Διοίκηση, τους ιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου «Σωτηρία». Η υγεία της κυρίας Συνοδινού είναι εξίσου πολύτιμη για εμάς όσο και για τους οικείους της».

 

add1

ad2