Εκτύπωση

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ

ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γεώργιος Πατούλης σας καλεί σε Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 και ώρα 13:30 στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε, Γενναδίου 8 & Ακαδημίας 65, με θέμα την πρωτοβουλία για τη δημιουργία ειδικού τμήματος Απόδημου Ελληνισμού, το οποίο θα έχει στόχο να προωθήσει τον τουρισμό υγείας της χώρα μας και να λύσεις στις παθογένειες που κρατούν μακριά τη Διασπορά από τη μητέρα Ελλάδα .

 

Στη συνέντευξη θα παρευρεθούν Πρόεδροι των μεγάλων Ομογενειακών Συλλόγων της Ελλάδας Ειδικότερα μεταξύ των ομιλητών θα είναι οι κ.κ.:

  • Γαλάτουλας Πέτρος

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης  

  • Παγώνης Νικόλαος 

Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ 

 

  • Παπαστεργιάδης Βασίλης 

Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης 

  • Λυχναράς Άρης
  • Πρόεδρος Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Αφρικής

Οι εκπρόσωποι των Ομογενειακών Συλλόγων θα αναφερθούν, μεταξύ άλλων, στις προοπτικές ουσιαστικής συμβολής των Απόδημων στον Αναπτυξιακό τομέα της καθώς και στα πρακτικά, αλλά και ουσιαστικά ζητήματα που οι Απόδημοι Έλληνες επιδιώκουν καθημερνά να λύσουν σε σχέση με τον τόπο καταγωγή τους, τον δήμο της γενέτειράς τους κ.α.

Κατά την συνέντευξη Τύπου θα συζητηθεί επίσης το θέμα Απόδημοι και Τουρισμός Υγείας, μετά και τον κύκλο επισκέψεων, συνεδρίων και επαφών που έχουν πραγματοποιηθεί στις μεγάλες μητροπόλεις της Ελληνικής Διασποράς.