Εκτύπωση

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχια ο 6ος διαγωνισμός bluegrowth του Δημου Πειραια,για την καινοτομία και την γαλάζια ανάπτυξη, που φέτος διοργανώθηκε σε συνεργασία και υπό την εποπτεία του Πανεπιστημιου Πειραια.Παραδοθηκαν τα βραβεία στις δυο πρωτες ομάδες που επελέγησαν απο την κριτική επιτροπη και στην τριτη,που επελέγη απο το κοινό,σε σύνολο οκτώ ομάδων που συμμετείχαν τελικά στον διαγωνισμό.
Γυρω στα 1400 άτομα παρακολούθησαν λόγω covid-19,διαδυκτιακα την εκδήλωση και 600 περίπου ψήφισαν ηλεκτρονικά,ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι όλων των παραγωγικών φορέων της πολης.
Εκτύπωση

Δ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΊΟΥ, ΠΡΌΕΔΡΟΣ Κ.Ε.Δ.Ε. : Η ΚΕΔΕ ΈΚΑΝΕ ΌΣΑ ΌΦΕΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗ ΧΏΡΑ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ

Δ. Παπαστεργίου: Η ΚΕΔΕ έκανε όσα όφειλε για να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία σε όλη τη χώραΣτη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε, ο Πρόεδρος Δημήτρης Παπαστεργίου προχώρησε σε ενημέρωση των μελών του για τις ενέργειεςπου έγιναν το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να ολοκληρωθεί μεεπιτυχία ο διαγωνισμός για την προμήθεια και διανομή των μασκών στα σχολεία. Θετικό ότι η αρμόδια επιτροπή του Υπ. Υγείας αναγνώρισε το λάθος της. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ αναφερόμενος στο γεγονός ότι έγινε τις προηγούμενες μέρες «μεγάλη κουβέντα για το αν έπρεπε να αναλάβουμε την ευθύνη για τις μάσκες», τόνισε ότι « Μόνο η ΚΕΔΕ μπορούσε να φέρει εις πέρας το δύσκολοαυτό έργο. Καταφέραμε αυτό που κάποιοι χαρακτήριζαν ως ακατόρθωτο καιυποστήριζαν ότι δεν έπρεπε να το αναλάβουμε.

Εκτύπωση

ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΑΤΤΙΚΉΣ Γ. ΠΑΤΟΎΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΎ ΥΠΟΔΟΜΏΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΏΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΆΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΌΠΟΥ ΠΑΡΕΛΉΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΏΤΟΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ 25 ΣΥΝΟΛΙΚΆ ΝΈΟΥΣ, ΣΎΓΧΡΟΝΟΥΣ ΣΥΡΜΟΎΣ ΤΡΑΜ ΣΤΟ ΠΛΑΊΣΙΟ ΤΗΣ ΕΠΈΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΆ, ΜΕ

 

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή στο αμαξοστάσιο Ελληνικού όπου παρελήφθησαν οι πρώτοι από τους 25 συνολικά νέους, σύγχρονους συρμούς Τραμ στο πλαίσιο της επέκτασης του προς τον Πειραιά, με χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής, ύψους 80 εκ. ευρώΓ. Πατούλης: « Η Περιφέρεια Αττικής μέσα από ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, στηρίζει έμπρακτα το δίκτυο μεταφορών της Αττικής και ειδικότερα του Πειραιά συμβάλλοντας στην κυκλοφοριακή και περιβαλλοντική αναβάθμιση της πόλης»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε σήμερα μαζί με τον υπ. Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή το αμαξοστάσιο του τραμ στο Ελληνικό, όπου βρίσκονται οι πρώτοι από τους συνολικά 25 νέους σύγχρονους συρμούς του τραμ, η προμήθεια των οποίων έγινε με χρηματοδότηση του ΠΕΠ Αττικής, ύψους 80 εκ. ευρώ.

Εκτύπωση

ΑΥΤΟΨΊΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΑΠΌΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΏΣΤΑ ΣΤΗ ΜΟΝΆΔΑ ΦΡΟΝΤΊΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΖΕΙ Η ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΣΤΟ ΦΊΛΥΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ

Αυτοψία στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, που κατασκευάζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Παρουσία του Μητροπολίτη κ.κ. Βαρνάβα, ο κ. Τζιτζικώστας ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών, που ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα χρόνο και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον επόμενο Ιούλιο.

 

Εκτύπωση

ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΆΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ, Η ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΉΣ ΕΝΊΣΧΥΣΕ ΜΕ ΠΕΡΊΠΟΥ 6 ΕΚ. €, 376 ΜΙΚΡΈΣ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΜΙΚΡΈΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΛΉΓΗΣΑΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΈΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΎΡΕΣ ΤΟΥ 2017-2018 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΉ

Από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι και σήμερα, η Περιφέρεια Αττικής ενίσχυσε με περίπου 6 εκ. €, 376 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες του 2017-2018 στην Αττική

Γ. Πατούλης: «Βοηθάμε τις επιχειρήσεις που επλήγησαν, να ξανασταθούν στα πόδια τους. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους και με άλλες πρωτοβουλίες»