Εκτύπωση

ΟΙ 13 ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΚΑΤΑΘΈΤΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΌ ΜΙΣΘΌ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΌΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΜΉΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΊΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΎ

200403-antiperifereiarxes2.jpgΤο παράδειγμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, που διέθεσε το μισό μισθό του ως Περιφερειάρχης για τους επόμενους δυο μήνες στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ακολούθησαν οι 13 Αντιπεριφερειάρχες της Κεντρικής Μακεδονίας.
Όλοι οι τοπικοί και θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες θα καταθέσουν το μισό μισθό τους στον ίδιο ειδικό λογαριασμό για τους επόμενους δυο μήνες, προκειμένου συμβολικά και ουσιαστικά να στηρίξουν την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Εκτύπωση

ΤΗΛΕΔΙΆΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΕ Δ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΊΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΈΔΡΟΥΣ ΤΩΝ 13 Π.Ε.Δ.

Η αποτίμηση των μέχρι σήμερα ενεργειών και πρωτοβουλιών που έχουνυλοποιηθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο,καθώς και μια σειρά από νέα μέτρα και πολιτικές που πρέπει να υλοποιηθούνπροκειμένου να στηριχθεί η ομαλή λειτουργία των Δήμων, ήταν το αντικείμενοτης τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 26/3, μεταξύ τουΠροέδρου της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου και υπηρεσιακών παραγόντων, μετους Προέδρους των 13 Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων της χώρας.

Εκτύπωση

ΜΉΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΑΠΌΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΏΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΕΠΈΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΊΟΥ

Aπ. Τζιτζικώστας για 25η Μαρτίου: Μένουμε σπίτι και υψώνουμε την ελληνική σημαίαΤο μήνυμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου είναι το εξής:

«Σήμερα η διπλή επέτειος της 25ης Μαρτίου βρίσκει τη χώρα και την κοινωνία μας μπροστά σε μια πρωτοφανή και κρίσιμη συγκυρία, που όμως δεν πρέπει να μας λυγίσει.

Εκτύπωση

ΞΕΠΈΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 1.500 ΚΛΉΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΜΈΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΎ ΚΈΝΤΡΟΥ 1110 ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΉΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΦΑΙΝΟΜΈΝΩΝ ΑΙΣΧΡΟΚΈΡΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΌ

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των πολιτών στην πρωτοβουλία που έλαβε η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ να ενεργοποιήσουν τον τετραψήφιο Τηλεφωνικό Κέντρο 1110, στο οποίο οι πολίτες από χθες έχουν τη δυνατότητα, χωρίς καμία χρέωση, να καταγγέλλουν φαινόμενα αισχροκέρδειας, να ζητούν βοήθεια και ενημέρωση για τον  κορωνοϊό και να αναφέρουν περιπτώσεις μοναχικών πολιτών που θέλουν υποστήριξη.

Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΊΣΙΑ ΠΡΌΛΗΨΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΌ.


Δημήτρης Κάρναβος για την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα: «Η βία δεν έχει καμία θέση στη δημοκρατία μας»Ο Δήμος Καλλιθέας προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοϊού, κρίνει σκόπιμη την λήψη μέτρων για την προστασία της υγείας των δημοτών και των εργαζομένων του Δήμου.

Από την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, η εξυπηρέτηση των δημοτών από τις υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται με τηλεφωνική επικοινωνία και με τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.