Εκτύπωση

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΤΟ ΕΛΠΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ, ΑΛΛΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Ασθενείς που έχουν μείνει ευχαριστημένοι δημοσιοποιούν πως οφείλουν εύσημα μαζί με τις ευχαριστίες, στο Νοσοκομείο "ΕΛΠΙΣ". Αφενός για την καθαριότητα και την συκρότηση των διαδικασιών της νοσηλείας. Αφετέρου για την ικανότητα των γιατρών του. Ως παράδειγμα, αναφέρθηκε η δεύτερη (Β) χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, με επισήμανση στην επιτυχία του διευθυντή της χειρουργού, κ. Δημήτρη Παπουτσά, ο οποίος χειρουργεί, με δεξιοτεχνία και προσήλωση, αντίστοιχα των εμβληματικών ιδρυμάτων στο Εξωτερικό διευκρινίζει ο Ομογενής, μέχρις ότου ο ασθενής, ολοκληρώσει τη θεραπεία του.
Εκτύπωση

ΦΙΛΙΚΉ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ-ΜΕ ΔΗΜΆΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎΣ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΉΣ-ΘΑ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΈΡΑ 25 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2019-Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΉΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΈΝΗΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΛΆΖΑΡΟΣ ΚΥΡΊΖΟΓΛΟΥ.

Λ. Κυρίζογλου: Nα λύσουμε το «γόρδιο δεσμό» των προβλημάτων που μας ταλανίζουνΦιλική συνάντηση με Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους της Περιφέρειας Αττικής θα έχει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στις 8 μμ ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου

Εκτύπωση

Γ. ΠΑΤΟΎΛΗΣ: ΘΑ ΣΥΜΒΆΛΩ ΜΕ ΌΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΔΉΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΎΝ ΤΗ ΝΈΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΠΕΡΊΟΔΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΆ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΌΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ

Η συγκίνηση και η διαπαραταξιακή σύγκλιση στη θέση ότι επρόκειτο για μια δημιουργική αυτοδιοικητική περίοδο που η ΚΕΔΕ είχε ισχυρή παρουσία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, επικράτησαν κατά τη σημερινή τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στα γραφεία της Ένωσης (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας 65).

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση, ευχαρίστησε θερμά τους συναδέλφους του μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ για την δημιουργική συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα και δεσμεύθηκε ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου Δήμοι και Περιφέρειες να συνεργαστούν τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο δημιουργικά και προς όφελος των πολιτών.

 

Εκτύπωση

Γ. ΠΑΤΟΎΛΗΣ: « Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉ ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης εξελέγη Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, για την εκλογή του Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΝΠΕ.

Εκτύπωση

Γ.ΠΑΤΟΎΛΗΣ: “ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΔΊΚΤΥΟ ΥΓΙΏΝ ΠΌΛΕΩΝ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΆ ΤΟ ΈΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΈΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΎΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎ ΥΓΕΊΑΣ”

Μ' αυτή τη δήλωση συνεχίζει το έργο του ο επανεκλεγής Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.) για την επόμενη πενταετία ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.