Εκτύπωση

Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

«Η οικολογία οφείλει να αποτελεί ένα ξεχωριστό, σύνθετο πρόταγμα, στο πλαίσιο μιας βιώσιμης, αειφόρου ανάπτυξης, μέσα από μία ‘γειωμένη’ με την κοινωνία, σχέση». «Δεν είναι ούτε όχημα προσωπικών στρατηγικών ούτε πολυτέλεια σε καιρούς οικονομικής κρίσης αλλά αποτελεί προϋπόθεση για ένα νέο, οικολογικά υπεύθυνο και κοινωνικά συνεκτικό μοντέλο ανάπτυξης». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της, σε εκδήλωση της Ομάδας Πρασίνων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το Σάββατο η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Εκτύπωση

ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η ΠΚΜ στη ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ “World Tourism Expo Salone Mondiale del Turismo Citta’ e Siti Patrimonio UNESCO” που πραγματοποιήθηκε στη Σιένα της Ιταλίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με θέμα «Πολιτιστικός Τουρισμός, Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», έγινε παρουσίαση των μνημείων που βρίσκονται κατά μήκος της αρχαίας Εγνατίας οδού, που συνέδεε τη Ρώμη με την Κωνσταντινούπολη, με ιδιαίτερη αναφορά στα 15 μνημεία της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε η νέα εφαρμογή εικονικής περιήγησης για smartphones και tablets Thessaloniki 360 edition”.

Εκτύπωση

ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ & ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΙΣΑ) ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

 

patoylhs Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ε.Δ.Ε. : Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Η Αυτοδιοίκηση είναι έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της , για να χτίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, την Ελλάδα από την Αρχή

 Τις τελευταίες δέκα ημέρες είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε από το βήμα της 82ης ΔΕΘ το  βασικό πολιτικό πλαίσιο και τις προγραμματικές προτεραιότητες από τις ηγεσίες των δύο  κομμάτων εξουσίας, με τις οποίες φιλοδοξούν αφενός να οδηγήσουν την χώρα ξανά στην  ανάπτυξη.

 Αφετέρου, να δώσουν ξανά στην κοινωνία ελπίδα κι αυτοπεποίθηση.

Εκτύπωση

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΕ Γ. ΠΑΤΟΥΛΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

« Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς της χώρας, καλή και δημιουργική χρονιά.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση από την πλευρά της έχει μεριμνήσει και αυτή τη χρονιά για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων, προκειμένου να εκτελείται απρόσκοπτα το εκπαιδευτικό έργο, προς όφελος των μαθητών.

Εκτύπωση

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΚΑΣ:ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ... ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ…!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για νικος τρακας 

Στο «ίδιο έργο θεατές» βρίσκονται για ακόμη μια φορά οι εργαζόμενοι στην Τοπική  Αυτοδιοίκηση και ειδικά οι συμβασιούχοι στις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας.Αιτία, η  νέα άρνηση επιτρόπων του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε συγκεκριμένους Νομούς αλλά και  Δήμους της χώρας να θεωρήσουν τα εντάλματα πληρωμής των νέων συμβάσεων  Ορισμένου Χρόνου που συνήφθηκαν έως 31 Μαρτίου 2018 στις υπηρεσίες καθαριότητας των  Δήμων, βάσει των διατάξεων του άρθρου 24 του Ν.4479/2017.

add1

ad2