Εκτύπωση

ΙΩΆΝΝΙΝΑ : ΝΈΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΩΥΣΉΣ ΕΛΙΣΆΦ

Ιωάννινα : Νέος δήμαρχος ο Μωυσής Ελισάφ | in.gr

O β' γύρος των δημοτικών εκλογών ανέδειξε νέο δήμαρχο Ιωαννίνων τον Μωυσή Ελισάφ, που επί 17 έτη είναι πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων, ενώ έχει διατελέσει και γγ του ΔΣ του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος.

Σε δήλωση του ο κ. Ελισάφ από το εκλογικό του κέντρο ευχαρίστησε όσους στήριξαν τον αγώνα του. Ειδικότερα ανέφερε: «Σήμερα τα Γιάννενα έκαναν μια μεγάλη ανατροπή, ένα μεγάλο άλμα προόδου. Αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση και βαριά την ευθύνη απέναντι σε όλους τους συνδημότες μου. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους μας στήριξαν σε αυτόν τον δύσκολο και επίπονο αγώνα.

Εκτύπωση

«ΧΟΡΟΠΑΤΉΜΑΤΑ»

Το Κέντρο Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο Χαϊδαρίου παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική εκδήλωση «Χοροπατήματα», την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 στις 8 μμ. στο Παλατάκι

Εκτύπωση

ΞΕΚΙΝΆ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΏΝ ΤΩΝ ΚΌΚΚΙΝΩΝ ΑΛΕΠΟΎΔΩΝ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΛΎΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ

Περιφερειακές εκλογές 2019: Το διαφημιστικό σποτ του ΤζιτζικώσταΜε βάση την υπ’ αριθ. 1213/111989/20.05.2019 εγκύκλιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και  Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ), η 10η εκστρατεία για τον από του στόματος εμβολιασμό των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας στην εμβολιαστική εκστρατεία της άνοιξης του 2019 ολοκληρώθηκε σε όλες τις περιφερειακές ενότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, μεταξύ των οποίων και οι επτά (7) περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εκτύπωση

Γ. ΠΑΤΟΎΛΗΣ: ΤΙΜΟΎΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΩΝ ΕΝΌΠΛΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης συναντήθηκε σήμερα, με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών(ΠΟΜΕΝΣ).
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς καθώς και η δυνατότητα ανάπτυξης κοινών συνεργειών μεταξύ της ΠΟΜΕΝΣ και της Περιφέρειας, μέσα από ένα σύμφωνο συνεργασίας.  
Ο Γ. Πατούλης μετά τη συνάντηση εξέφρασε τη στήριξη του σε όλα τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και επισήμανε τη σημασία ενίσχυσης της συνεργασίας τους, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Εκτύπωση

ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον σπουδαίο Μάνο Κατράκη που οργάνωσε ο Δήμος Πειραιά στην Πινακοθήκη παρουσία συγγενών του μεγάλου ηθοποιού καθώς και καλλιτεχνών με τη συμμετοχή του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κανάλι Ένα (1) 90.4.

Οι παρευρισκόμενοι με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη και τους συντελεστές της εκδήλωσης, εξαίροντας την προσφορά του Δήμαρχου Πειραιά καθώς και τη συμμετοχή του Προέδρου του Ραδιοφωνικού Σταθμού Τάκη Αβραμίδη ο οποίος εδώ και δεκαετίες δίνει το παρών στις ανάγκες και τους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο των Πειραιωτών καθώς και την αναβάθμιση της Πόλης πρώτου Λιμανιού της χώρας.

 

add1

ad2