KΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22/2, 10.30 Π.Μ. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΚΕΔΕ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

https://www.parapolitika.gr/images/thumbs_xlarge//2017-01/ocKGMmZp03EojNKExkF2.jpgΗ Πρόεδρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας κύριος Γιώργος Πατούλης σας προσκαλούν σε κοινή Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 στις 10.30 π.μ. με αφορμή την ανακοίνωση υπογραφής Συμφώνου Συνεργασίας ανάμεσα στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, για τη διάδοση της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ» (Λεβαδείας 8, Γουδή)

add1

ad2