Εκτύπωση

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ Π. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΟΤΙ: ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ

Έπρεπε να παραμείνει αναπληρωτής Δήμαρχος μέχρι να παραδοθεί η δημαρχία ο Γιώργος Π. Αποστολόπουλος που είχε πάρει το μεγαλύτερο αριθμό απ όλο το ΔΣ. Αυτό καταγγέλουν οι ασχολούμενοι από κοντά όσο έρχεται η ώρα της “αλήθειας” για την ανάδειξη του νέου Δήμαρχου. Σχετικά επισημαίνεται ότι ο τέως αντιδήμαρχος και μετέπειτα απλός δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αποστολόπουλος ήταν ένας από τους εκπρόσωπους του Δήμου Αθηναίων ο οποίος από κάθε θέση που ανέλαβε είχε άμεσα και συγκεκριμένα αποτελέσματα. Για να υποστηρικτεί κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας είχαν μεταβιβαστεί, σε Συλλόγους και Σωματεία, προκειμένου να υποστηριχτεί άσχετα με τον Συνδυασμό που έβαλε υποψηφιότητα.

Aπό τον Γιώργο Π. Αποστολόπουλο 

 

υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο
με το συνδυασμό «Αθήνα Είσαι Εσύ»
του Π. Γερουλάνου 


Κάποια στιγμή, τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους.
Η Αθήνα, η πόλη μας, η πόλη που κάποτε την ονόμαζαν και "Βιέννη του νότου", είναι πλέον συγκρίσιμη με τις τριτοκοσμικές μεγαλουπόλεις.
Οι αιτίες πολλές. Ωστόσο, τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, η εγκληματικότητα, το μεταναστευτικό και τα ναρκωτικά την οδηγούν σε καταστροφικά σημεία.
Οι ευθύνες είναι φυσικά διαχρονικές και ιδίως αφορούν τις κεντρικές κυβερνήσεις. Κανένας όμως Δήμαρχος δεν μπορεί να "νίπτει τα χείρας του". Από τη μία πλευρά είναι δύσκολο να βελτιώσεις την καθημερινότητα. Από την άλλη όμως είναι απαραίτητες οι πολιτικές παρεμβάσεις, οι πιέσεις προς τις κυβερνήσεις, ακόμα και οι δράσεις και εκδηλώσεις που μπορούν να αναγκάσουν σε αποτελέσματα.
Τρανό το παράδειγμα στο Πεδίον του Άρεως.
Μία χούφτα ανθρώπων, από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, κατάφεραν με τη συνεργασία τους και με την αρωγή ελάχιστων αιρετών να βελτιώσουν την κατάσταση. Δημοσιεύσεις, συνεντεύξεις, δράσεις, κοινωνική πίεση και μία συγκέντρωση με φαναράκια και φακούς 2500 κατοίκων, εξανάγκασαν τους αρμοδίους να παρέμβουν.
Εάν αυτό το κατάφεραν μία χούφτα πολιτών, τι θα μπορούσε να καταφέρει ο εκάστοτε Δήμαρχος;
Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα εάν αντί της πολιτικής εσωστρέφειας και των κλειστών γραφείων, είχαμε Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους "του δρόμου", με δυναμική δημιουργικότητα;
Η Αθήνα, δεν μπορεί να περιμένει. Η πρόκληση είναι ήδη εδώ και το "παιχνίδι" στα χέρια όσων ψηφίζουν...
Η Αθήνα, να ξαναγίνει Αθήνα!