Εκτύπωση

Γ. ΠΑΤΟΎΛΗΣ: ΤΙΜΟΎΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΩΝ ΕΝΌΠΛΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης συναντήθηκε σήμερα, με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών(ΠΟΜΕΝΣ).
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς καθώς και η δυνατότητα ανάπτυξης κοινών συνεργειών μεταξύ της ΠΟΜΕΝΣ και της Περιφέρειας, μέσα από ένα σύμφωνο συνεργασίας.  
Ο Γ. Πατούλης μετά τη συνάντηση εξέφρασε τη στήριξη του σε όλα τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και επισήμανε τη σημασία ενίσχυσης της συνεργασίας τους, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Τιμούμε και στηρίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας. Κατά τη σημερινή μας συνάντηση με την αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας, ενημερώθηκα για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν καθώς και για τη σημαντική συμβολή των μελών της Ομοσπονδίας στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στις τοπικές κοινωνίες. Η συνεργασία που έχουμε θα συνεχιστεί και στο μέλλον, με στόχο τη διευκόλυνση του έργου τους και την αντιμετώπιση των παθογενειών». 
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΠΟΜΕΝΣ Δ. Ρώτας, ο Οργανωτικός Γραμματέας Η. Κολλύρης, ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών Κ. Χατζηδημητρίου, ο Αν. Γεν. Γραμματέας Β. Λάμπρου ο Γραμματέας θεμάτων ΕΜΘ Α. Κασιδόπουλος και τα μέλη Κ. Μίλης,  Γ. Ζγαρδανάς, Χ. Σουρελής,  Κ. Κιουρτσίδου, Π. Καζαντζίδης, Ν. Ασφής και Α. Κακαρίκου.