Εκτύπωση

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΤΟ ΕΛΠΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ, ΑΛΛΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Ασθενείς που έχουν μείνει ευχαριστημένοι δημοσιοποιούν πως οφείλουν εύσημα μαζί με τις ευχαριστίες, στο Νοσοκομείο "ΕΛΠΙΣ". Αφενός για την καθαριότητα και την συκρότηση των διαδικασιών της νοσηλείας. Αφετέρου για την ικανότητα των γιατρών του. Ως παράδειγμα, αναφέρθηκε η δεύτερη (Β) χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, με επισήμανση στην επιτυχία του διευθυντή της χειρουργού, κ. Δημήτρη Παπουτσά, ο οποίος χειρουργεί, με δεξιοτεχνία και προσήλωση, αντίστοιχα των εμβληματικών ιδρυμάτων στο Εξωτερικό διευκρινίζει ο Ομογενής, μέχρις ότου ο ασθενής, ολοκληρώσει τη θεραπεία του.
Στο σχετικό ευχαριστήριο μήνυμα, μαζί με τα συγχαρητήρια και κουράγιο ξετυλίγεται ένας επιτυχημένος τρόπος θεραπείας, στις περιπτώσεις καρκινικών συμπτωμάτων. Στη συνεργασία της χειρουργικής κλινικής του ΕΛΠΙΣ, με τον γνωστό ογκολόγο Αλέξανδρο Τζοβάρα που είναι επίσης επικεφαλής κλινικής στον Άγιο Σάββα, είναι το επιστέγασμα με υψηλό πεδίο μετεγχειρητικής θεραπείας στο Κουρκούλιο Ίδρυμα που έχει ιδρύσει η Μαριάννα Λάτση, στο όνομα του μεγάλου ηθοποιού πρώην συζύγου της και αποτελεί αντικείμενο συγχαρητηρίων.