Εκτύπωση

Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΈΝΩΣΗ ΔΉΜΩΝ ΕΛΛΆΔΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕΘ-HELEXPOΕΝΏΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΙΧΜΉ ΤΗΝ BEYOND 4.0

Τον Οκτώβριο, στη Θεσσαλονίκητο Ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ,στο πλαίσιο της Έκθεσης ΤεχνολογίαςΣυνοδοιπόροι στη διοργάνωση της έκθεσης τεχνολογίας BEYOND4.0 θα είναι η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και η ΔΕΘ-Helexpo, μετά την απόφαση της ΚΕΔΕ να ενώσει τις δυνάμεις της με τον εθνικό εκθεσιακό φορέαστο μέτωπο αυτό. Μάλιστα, η Εκτελεστική Eπιτροπή τηςΚεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας αποφάσισε κατά τη χθεσινή της συνεδρίασητην διεξαγωγή του ΕτήσιουΣυνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της BEYOND 4.0, που θα πραγματοποιηθεί από την 1ηέως τις 3 Οκτωβρίου του 2020.

Εκτύπωση

ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΊΑ Η ΠΡΏΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΉ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΏΝ ΕΛΛΆΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΊΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΎ ΣΕ ΥΓΕΊΑ, ΑΣΦΆΛΕΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΌ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη OnLine Εκδήλωση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, με θέμα «Yγεία - Ασφάλεια, Τουρισμός - Οικονομία, Covid 19: Επιπτώσεις και Επόμενη Ημέρα» με τη συμμετοχή του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.
Ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επισήμανε ότι η απειλή του κορονοϊού είναι ακόμη εδώ και δεν επιτρέπονται εφησυχασμοί, είναι ανάγκη να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και όλα τα αναγκαία μέτρα πιστά, διότι ένα ενδεχόμενο πισωγύρισμα θα ήταν καταστροφικό.

Εκτύπωση

Κεντρικός Χαιρετισμός του Περιφερειάρχη Αττικής στην Πανομογενειακή τηλεδιάσκεψη για τον κορωνοϊό με τη συμμετοχή Ελλήνων Ομογενών Γιατρών από 25 κράτη

Οι κορυφαίοι των κορυφαίων Ελλήνων ιατρών και ερευνητών ανά τον κόσμο συμμετείχαν χθες στην πανομογενειακή τηλεδιάσκεψη για το παρόν και το μέλλον της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία διοργανώθηκε από την Γραμματεία  Αποδήμου Ελληνισμού και στην οποία απηύθυναν θερμό χαιρετισμό ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Βλάσσης.

Εκτύπωση

Γ. ΠΑΤΟΎΛΗΣ: «Η ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗ ΣΤΈΚΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΆ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΌ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΎ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΓΡΑΜΜΉ ΤΗΣ ΜΆΧΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ»

Μετά από σχετική εισήγηση του Α’ Αντιπροέδρου, Προέδρου της Επιτροπής Υγείας της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ αποφάσισε ομόφωνα, τη διανομή 140.000 μασκών υγειονομικής προστασίας ειδικού τύπου, σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Εκτύπωση

ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΈΝΩΣΗΣ ΔΉΜΩΝ ΕΛΛΆΔΟΣ, ΜΈΣΩ ΤΗΛΕΔΙΆΣΚΕΨΗΣ.

ΚΕΔΕ ΔΣ 19 05 20Στη συνεδρίαση συμμετείχε και το Προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ που έθεσε τα αιτήματα των εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης μετά την επιτυχημένη προσπάθεια και συμβολή τους στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσηςαπό την Αυτοδιοίκηση. Νωρίτερα το Προεδρείο της ΚΕΔΕ είχε την καθιερωμένη κοινή συνεδρίαση μετους Προέδρους των ΠΕΔ, οι οποίοι μετέφεραν στην ΚΕΔΕ τον παλμό και ταπροβλήματα των τοπικών κοινωνιών . Αγωνία όλων είναι η «επόμενη μέρα» της Αυτοδιοίκησης μετά τηνχαλάρωση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου κατά την εισήγησή του είπε: