Εκτύπωση

ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΉΡΩΣΗ 30 ΧΡΌΝΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΛΛΆΔΑΣ-ΙΣΡΑΉΛ

Τη στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασία Ελλάδας και Ισραήλ υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, στον χαιρετισμό που απηύθυνε για τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Γερουσίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κατά την οποία επίσης ο Πρόεδρος της ισραϊλινής Κνεσσέτ, κ. Yariv Levin, απηύθυνε μήνυμα μέσω τηλεδιάσκεψης.

 ----------------------------------------------

Εκτύπωση

Η ΒΟΥΛΉ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΏΝ 2020

Το Ελληνικό Κοινοβούλιο, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών αύριο 12 Μαΐου 2020 με την προβολή στην πρόσοψη της Βουλής, του λογότυπου της Ενωσης Νοσηλευτών Ελλάδας, με το οποίο ευχαριστεί τους πολίτες, που αγκάλιασαν και στήριξαν όλους τους νοσηλευτές κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της πανδημίας.

 

Εκτύπωση

ΑΙΧΜΈΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΆΚΟΥ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ

Τάκης Θεοδωρικάκος«Οι τεράστιες συνέπειες σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής υποχρεώνουν την Ευρώπη να αποδείξει ότι ανταποκρίνεται στις γενεσιουργές της ιδέες, με πρώτιστη αυτήν της αλληλεγγύης». Αυτό τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, σε χαιρετισμό του προς τους φοιτητές του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ).

Εκτύπωση

Η ΕΥΡΏΠΗ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΡΟΜΗΘΈΑΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΕΠΙΜΗΘΈΑΣ

tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Καλαφάτης: Λέξη για Παπαγγελόπουλο από Γεροβασίλη«Μισογεμάτο» βλέπει το ποτήρι των μέτρων που πήρε η Ε.Ε., ο Σταύρος  Καλαφάτης Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης. Επισημαίνει ότι σήμερα η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζεται σαν μαύρο πρόβατο, αλλά απολαμβάνει σημαντικές διευκολύνσεις  και υπογραμμίζει την ανάγκη «η Ευρώπη να γίνει Προμηθέας και όχι Επιμηθέας. Ότι δεν αρκεί το ποτήρι να είναι μισογεμάτο. Επιβάλλεται να ξεχειλίσει». Σε σημερινή ανάρτησή του στο facebook αναφέρει συγκεκριμένα:

Εκτύπωση

ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΠΡΟΈΔΡΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΏΝ ΣΩΜΆΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΈΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΥ EUROGROUP ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΏΝ ΤΟΥ COVID 19

eurogroup---2Η τραγική εμφάνιση της πανδημίας COVID-19 και οι βαρύτατες συνέπειες αυτής στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, αλλά και στα οικονομικά και κοινωνικά μας συστήματα, αποτελεί ένα απρόβλεπτο και πρωτοφανές φαινόμενο παγκόσμιας κλίμακας, το οποίο έχει ανατρέψει τις συνήθειες και την καθημερινότητα των πολιτών.