Εκτύπωση

Β ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ:ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΑΛΓΗΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. ΒΑΖΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΘΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!

2Κύριε Υπουργέ,

Χωρίς καμία σκέψη φαίνεται να συντάσσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τους ειδικούς προϋπολογισμούς του ΕΟΠΥΥ και ειδικά αυτούς που αφορούν τα ορθοπεδικά είδη, όπως δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου στην εφημερίδα της Κυβέρνησης, αφήνοντας ουσιαστικά ακάλυπτους χιλιάδες ασθενείς.

Συγκεκριμένα, στην υποκατηγορία ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ των ορθοπεδικών ειδών, ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο παράλογα μικρό ποσό των 1,4 εκατ. ευρώ, την ώρα που οι ανάγκες των χιλιάδων ασθενών, κάνοντας κανείς απλούς υπολογισμούς ανέρχονται σε πολύ μεγαλύτερα μεγέθη.

Εκτύπωση

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΗΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

_a751683ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Θέλω να σας ενημερώσω για τις χθεσινές αποφάσεις. Νομίζω ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αυτό που θα σας πω, σε λίγα λόγια, είναι ότι είχαμε ένα καθοριστικό βήμα χθες. Ένα καθοριστικό βήμα για την έξοδο της χώρας από την πολυετή κρίση. Δόθηκε ένα σαφές μήνυμα εμπιστοσύνης προς τις αγορές. Και ταυτόχρονα, νομίζω ότι αυτό που αφορά και τον ελληνικό λαό, που έχει υποστεί με ιώβεια υπομονή και ψυχραιμία, θυσίες, μεγάλες θυσίες, είναι ότι δόθηκε και μια σαφής δέσμευση για το οριστικό τέλος των προγραμμάτων, των μνημονίων, με το τέλος του τρίτου προγράμματος σε έναν χρόνο από σήμερα.

Εκτύπωση

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

Την ανάγκη ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της εξωτερικής οικονομικής πολιτικής και διπλωματίας επεσήμανε ο Σίμος Κεδίκογλου, αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ μιλώντας στη συνεδρίαση του Τομέα, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στα γραφεία του κόμματος.

Εκτύπωση

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΛΕΚΟΥ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Μετά από έντονες και συστηματικές προσπάθειες της κυβέρνησης τίθενται οι βάσεις για να ξεκινήσει μια μεγάλη επένδυση, με σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον, την οικονομία και την ποιότητα της ζωής των πολιτών της Αττικής.

Εκτύπωση

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ:ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΔΡΑΙΩΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Επιτακτική η ανάγκη εδραίωσης περιβαλλοντικής συνείδησηςΣτην εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Τανάγρας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος, με κεντρικό σύνθημα «Καθαρός Ασωπός-Από την ιδέα στην πράξη» παρευρέθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου, επισημαίνοντας την ιδιαίτερη σημασία της εκδήλωσης όσον αφορά στο μήνυμα για την ανάγκη εδραίωσης περιβαλλοντικής συνείδησης και οικολογικής ευαισθησίας, ειδικά σήμερα που ο πλανήτης εκπέμπει σήμα κινδύνου, καθώς οι αρνητικές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητές. Στο πλαίσιο αυτό ο κάθε πολίτης ξεχωριστά καλείται να αναλάβει τις ευθύνες του και να συμπαρασταθεί στον αγώνα και στην κοινή προσπάθεια για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος.

add1

ad2