Εκτύπωση

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΏΝ ΕΘΝΙΚΉΣ ΆΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΏΝ ΥΠΟΘΈΣΕΩΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΕΠΊΤΡΟΠΟ ΤΗΣ Ε.Ε. Κ.ΜΑΡΓΑΡΊΤΗ ΣΧΟΙΝΆ - ΔΤ 16.1.2020

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Έλληνα Επίτροπο κ.Μαργαρίτη Σχοινά πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στην αίθουσα της Γερουσίας.
 

Εκτύπωση

ΚΑΜΙΆ ΑΝΟΧΉ ΣΕ ΠΑΡΑΒΊΑΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΏΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ

Σταύρος Καλαφάτης: «Καμία ανοχή σε παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων»«Οι Έλληνες στεκόμαστε απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις με εθνική αυτοπεποίθηση, ενωμένοι και αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», τονίζει ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παρασκήνιο και το δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη.  Και συμπληρώνει: «Καταστήσαμε σαφές ότι θέλουμε το διάλογο, αλλά με σεβασμό στις αρχές της καλής γειτονίας  και στη βάση του Διεθνούς Δικαίου. Δεν πρόκειται όμως να δείξουμε καμιά ανοχή σε παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

Εκτύπωση

ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΌ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΊΟΥ ΤΗΣ Α΄ ΕΘΝΙΚΉΣ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΎΡΟΥ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ: ΤΑ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΤΗ ΣΧΕΔΊΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΏΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΉΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ ΜΑΣ

Στην Επίδαυρο για την επέτειο της Α' Εθνοσυνέλευσης την Κυριακή ο Κώστας ΤασούλαςΟ Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, παρευρέθη στον επίσημο εορτασμό της 198ης επετείου της Α΄ Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Νέας Επιδαύρου με τη συμμετοχή της Βουλής των Ελλήνων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Εκτύπωση

ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΏΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΑΝΤΏΝΗ ΜΠΑΛΩΜΕΝΆΚΗ

Ο κ.ΤασούλαςΟ Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνη Μπαλωμενάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με λύπη μου πληροφορήθηκα πως έφυγε από τη ζωή ο Χανιώτης, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Μπαλωμενάκης.