Εκτύπωση

ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉ ΗΓΕΣΊΑ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΥΠΟΔΈΧΘΗΚΕ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ ΤΩΝ ΕΝΌΠΛΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ

«Τιμώντας τις Ένοπλες Δυνάμεις, τιμούμε τα αποτελέσματα της δράσης τους, τα αποτελέσματα της εθνικής τους μέριμνας, όχι μόνο μέχρι τώρα, αλλά και τη μέριμνα που έχουν να φυλάττουν τα σύνορά μας από εδώ και πέρα.»  Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στη Βουλή των Ελλήνων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της ημέρας που έχει ορισθεί για να τιμάται η προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το έθνος.

 

Εκτύπωση

ΦΩΤΕΙΝΉ ΑΡΑΜΠΑΤΖΉ ΣΤΗ ΒΟΥΛΉ: «ΞΕΚΛΕΙΔΏΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΈΣ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΕΣ ΔΎΟ ΤΟΜΈΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑΣ ΜΕ ΠΟΛΎ ΙΣΧΥΡΌ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΑΠΟΤΎΠΩΜΑ, ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΈΡΓΕΙΕΣ, ΔΑΣΙΚΟΊ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΊ»

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τράβηξε ένα τεράστιο φρένο στις υδατοκαλλιέργειες και επιχείρησε να αφήσει τους δασικούς συνεταιρισμούς χωρίς μέλη, οδηγώντας τους στην πράξη στο «λουκέτο». Αυτά ερχόμαστε τώρα να διορθώσουμε, «ξεκλειδώνοντας» τις μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες δύο τομέων της οικονομίας με πολύ ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα».

Εκτύπωση

Κ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ:«ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΘΡΆΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΞΕΧΝΟΎΝ ΠΩΣ ΑΠΌ ΤΟ 2014 ΈΩΣ ΤΟ 2019 ΚΥΒΈΡΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΌΠΟ!»

«Είναι πολιτικό θράσος για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ξεχνούν πως από το 2014 έως το 2019 μεσολάβησε η διακυβέρνηση του τόπου από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Ξαφνικά έχουν γίνει κατήγοροι και τιμητές των πάντων οι άνθρωποι που βούλιαξαν την χώρα ξανά στην ύφεση, αυτοί που ψήφιζαν τα μνημόνια δυο-δυο, οι άνθρωποι που περιέκοψαν τις συντάξεις, αυτοί που έφεραν την οικονομία της χώρας σε τραγικά επίπεδα...», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας μιλώντας στην εκπομπή "ΣΗΜΕΡΑ" του ΣΚΑΪ.

Εκτύπωση

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ:ΣΤΌΧΟΣ ΜΑΣ Η ΕΠΙΤΥΧΉΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΎ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μ. Βαρβιτσιώτης, ενημέρωσε σήμερα την Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις για θέματα της ΕΕ και σχετικά με τα Συμπεράσματα των πρόσφατων Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Η συζήτηση κινήθηκε με άξονα τα ζητήματα διεύρυνσης της ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια, τον προϋπολογισμό της ΕΕ και την μείωσή του εξαιτίας της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και τις ευρωπαϊκές διαστάσεις του μεταναστευτικού και πώς αντιμετωπίζεται από τους Ευρωπαίους εταίρους.

Εκτύπωση

Κ.ΓΚΙΟΥΛΈΚΑΣ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΡΕΊ ΜΊΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΉ ΣΤΆΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΌΘΕΣΗ NOVARTIS»

Κ.Γκιουλέκας: Ο ΣΥΡΙΖΑ τηρεί μία υποκριτική στάση στην υπόθεση Novartis«Το τραγικό είναι ότι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδεσαν την χώρα χειροπόδαρα με την "Συμφωνία των Πρεσπών". Σήμερα, ο Ζόραν Ζάεφ επικαλείται δικαιώματα που του παραχώρησε η Ελλάδα με αυτή την κάκιστη συμφωνία.
Ο κ.Τσίπρας τους χάρισε το όνομα, τους χάρισε τον πολιτισμό, τους ονόμασε "Μακεδόνες", αναγνώρισε την γλώσσα τους ως "μακεδονική" και τώρα που δεν μπαίνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο κ.Ζάεφ δεν θέλει την "Συμφωνία των Πρεσπών". Θυμίζουν την παροιμία "τους χαρίσαμε τον γάιδαρο, θέλουν και το βόδι..»,
τόνισε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του σκοπιανού πρωθυπουργού στην εκπομπή "Εκτός Γραμμής" του ALPHA.