Εκτύπωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν τις επενδύσεις, τις πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης στο ενεργειακό μέτωπο αλλά και οι σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας.

Εκτύπωση

Δ.ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ Η ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Σχετική εικόναΠΑΠΑΔΑΚΟΥ: Τι κάνετε κύριε Τζανακόπουλε; Καλά είστε;

TΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Καλημέρα κυρία Παπαδάκου, τι κάνετε; Καλά, μια χαρά.

ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ: Τι να κάνουμε, εδώ. Δεν έχει διακοπές φέτος, έτσι; Για να αρχίσω λίγο χαλαρά. Και μετά να μπω στα σκληρά.

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Διακοπές, όχι ιδιαίτερα.

Εκτύπωση

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ευρεία σύσκεψη με θέμα την οργάνωση των Λιμενικών Ταμείων και κυρίως τον εκσυγχρονισμό των φορέων διαχείρισης των λιμένων, οργάνωσε σήμερα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο του ανοικτού διαλόγου που έχει αρχίσει για τον εκσυγχρονισμό του Συστήματος Λιμενικής Διακυβέρνησης. Στη σύσκεψη, υπό τον Υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή, ήταν παρόντες ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης και ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Διονύσης - Χαράλαμπος Καλαματιανός.

Εκτύπωση

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΠΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Ε.Α ΑΝΤΩΝΗ ΝΑΞΑΚΗ «ΟΤΖΑΛΑΝ: Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΜΑΧΟΥ»

 Στην παρουσίαση του βιβλίου του Αρχιπλοίαρχου ε.α  Αντώνη Ναξάκη «Οτζαλάν: Η παράδοση ενός  συμμάχου» που διοργάνωσε ο Δήμαρχος Ραφήνας  Ευάγγελος Μπουρνούς συμμετείχε ο Βουλευτής  Περιφέρειας Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Κατσίκης

Ο Βουλευτής προλογίζοντας το αφηγηματικό αυτό  χρονοδιάγραμμα, εστίασε αφενός μεν στην ανιδιοτελή  προσφορά φιλίας του συγγραφέα, σε έναν ηγέτη  μεγάλου βεληνεκούς, όπως ο Αμπντουλάχ Οτζαλάν,  αφετέρου δε στον επαίσχυντο τρόπο με τον οποίο ο  αγωνιστής αυτός αντιμετωπίσθηκε από την τότε

Εκτύπωση

ΑΛ. ΧΑΡΙΤΣΗΣ:Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΣΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ...

Σωκράτης Πέτρου Φάμελλος  Σ. ΦΑΜΕΛΛΟΣ: Να σας ευχαριστήσουμε που είστε εδώ, να σας καλημερίσουμε. Να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως  τους βουλευτές που είναι εδώ. Βλέπω την κυρία Καφαντάρη, τον κ. Παπαδόπουλο, την κυρία Αυλωνίτη, δεν  ξέρω εάν βλέπω κι άλλους. Ο κ. Ρίζος.

 Να ευχαριστήσουμε τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας που επίσης είναι εδώ, τον κ. Ζαφείρη και βέβαια να καλωσορίσω και να ευχαριστήσω και για τη συνεργασία και για την παρουσία τον Αναπληρωτή Υπουργό τον συνάδελφό μου τον Αλέξη Χαρίτση και την Ειδική Γραμματέα ΕΣΠΑ την κυρία Φωτονιάτα, που είναι επίσης εδώ.

Να ευχαριστήσω και να καλωσορίσω και τους βουλευτές και το Γραμματέα Βιομηχανίας και τον Αναπληρωτή Υπουργό τον Αλέξη Χαρίτση και την Ειδική Γραμματέα την κυρία Φωτονιάτα και να πω ότι η σημερινή συνέντευξη ουσιαστικά έρχεται σε συνέχεια μιας μεγάλης παρέμβασης σε πανελλήνιο επίπεδο η οποία έχουμε οργανώσει τα τρία υπουργεία.

Το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Οικονομίας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το θέμα της διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

add1

ad2