Εκτύπωση

Η ΠΡΌΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΏΝ ΕΊΝΑΙ ΕΥΘΎΝΗ ΌΛΩΝ ΜΑΣ

Τους άνδρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επισκέφθηκε σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, και συναντήθηκε με τον Επιχειρησιακό Συντονιστή Βορείου Ελλάδος, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας και τον Διοικητή της ΠΥ Νομού Θεσσαλονίκης. Ακολούθως επισκέφθηκε τη 2η ΕΜΑΚ και της 83η Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροπλάνων, όπου συνομίλησε με τα στελέχη της Υπηρεσίας.

Ο κ. Καλαφάτης δήλωσε:

 

«Όπως κάθε χρόνο, στο ξεκίνημα του Καλοκαιριού, επισκέφθηκα σήμερα μονάδες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της πόλης μας και γενικότερα της Μακεδονίας.

Εκτύπωση

Κ.ΓΚΙΟΥΛΈΚΑΣ: «ΤΈΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΘΡΆΣΟΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!»

«Είναι δυνατόν λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να θυμήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει όλα αυτά που τον καλούσαμε να κάνει πριν μερικές εβδομάδες;
Είναι δυνατόν να δίνονται προκαταβολικά συντάξεις λίγα εικοσιτετράωρα πριν στηθούν οι κάλπες των ευρωεκλογών;
Εκτύπωση

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:ΝΑ ΕΚΛΈΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΜΕΡΏΣΕΙ ΜΊΑ  ΝΈΑ ΜΈΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΛΟΠΌΝΝΗΣΟΣ ΓΑΛΆΖΙΑ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΏΝ

Σας ευχαριστώ γι’ αυτό το θερμό χειροκρότημα και γι’ αυτή τη θερμή υποδοχή. Εσείς στέλνετε το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου. Πραγματικά, με συγκινείτε πολύ κ. Πρόεδρε, αγαπητέ Αντώνη, κ. Δήμαρχε, φίλες και φίλοι, αγαπητέ Παναγιώτη Νίκα, επόμενε Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
 
Είμαι εδώ σήμερα  για να προλογίσω και για να παρέχω την ανεπιφύλακτη στήριξή μου σε έναν άνθρωπο που τον γνωρίζω πολύ καλά εδώ και πολλά χρόνια, στον Παναγιώτη Νίκα. Σας ζητώ να τον στηρίξετε, όλες και όλοι, για να είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Σας ζητώ να τον στηρίξετε γιατί είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, ακέραιος που απέδειξε στην Καλαμάτα ότι μπορεί να κάνει έργο προς όφελος όλων των δημοτών του. Και είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο προσβλέπω να συνεργαστώ την επόμενη μέρα, εφόσον με εμπιστευτείτε στις εκλογές που έρχονται στις 7 Ιουλίου.
 
Δώσαμε, φίλες και φίλοι, από την πρώτη στιγμή πολιτικό χρώμα στην μάχη των Περιφερειών. Δεν το κάναμε μόνο διότι είναι πολύ σημαντικό την Κυριακή το βράδυ να κάνουμε το δεύτερο μεγάλο βήμα στην πολιτική αλλαγή και να βαφτεί ο χάρτης της Ελλάδας γαλάζιος, για δεύτερη φορά. Το κάναμε και για έναν λόγο παραπάνω:

Εκτύπωση

ΣΊΜΟΣ ΚΕΔΊΚΟΓΛΟΥ: ΕΠΙΛΈΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΎΤΕΡΟΥΣ ΑΠΌ ΌΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΑ

Επιλέξτε τους καλύτερους από όλα τα ψηφοδέλτιαΝα επιλέξουν τους καλύτερους από όλα τα ψηφοδέλτια με βάση το κριτήριο της ικανότητας και της διάθεσής τους να συνεργαστούν την επόμενη ημέρα των εκλογών κάλεσε τους πολίτες ο Σίμος Κεδίκογλου, υπογραμμίζοντας ότι και οι τρεις συνδυασμοί στη Χαλκίδα έχουν άξια στελέχη, που μπορούν να προσφέρουν πολλά στο Δήμο.

Ο Σίμος Κεδίκογλου σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Ένα 98,1» επανέλαβε ότι προτεραιότητα της ΝΔ είναι οι περιφερειακές εκλογές, οι ευρωεκλογές και οι τρεις μεγάλοι Δήμοι και ξεκαθάρισε, πως σε ό, τι τον αφορά ακολουθεί πιστά την οδηγία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εκτύπωση

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΛΑΙΚΙΣΤΗ

Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, η στρατηγική των κρατούντων αντιγράφει και τις τελευταίες σελίδες από το «εγχειρίδιο του καλού λαϊκιστή». Δεν τους ήταν άλλωστε καθόλου ξένες και δεν είχαν κανένα δισταγμό. Τα είχαν όλα δοκιμασμένα και τα ήξεραν καλά από τον καιρό που βρίσκονταν στην αντιπολίτευση. Κι αφού δεν δίστασαν τότε που έρχονταν στην εξουσία, πολύ περισσότερο δεν διστάζουν τώρα που φεύγουν. Κι ούτε νοιάζονται για τις συνέπειες που επιφυλάσσουν στον τόπο οι γκρεμισμένες γέφυρες και τα καμένα σπαρτά.  

add1

ad2