Εκτύπωση

ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ 620.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, ΖΑΓΟΡΑΣ - ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα που υπέβαλαν δήμοι της χώρας, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις συνολικού ύψους 620.000 ευρώ, αποκλειστικά για την κατασκευή αναγκαίων έργων υποδομής, με σκοπό την επιδιόρθωση ζημιών και βλαβών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την κακοκαιρία.

Με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους, οι εν λόγω επιχορηγήσεις αποδίδονται ως εξής:

 

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων, Νομός Άρτας: 250.000 ευρώ

Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου, Νομός Μαγνησίας: 250.000 ευρώ

Δήμος Πωγωνίου, Νομός Ιωαννίνων: 120.000 ευρώ

 

Εκτύπωση

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ & ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Λεωνίδας Γρηγοράκος πρώην υπουργός Υγείας (ΠΑΣΟΚ): Για μένα σκάνδαλο υπάρχει και θα πρέπει αυτό το σκάνδαλο να μην μείνει αδιερεύνητο. Και δεν πρέπει να κρυφτούν αυτοί οι ένοχοι πίσω από τις ανάγκες της χώρας... Εγώ και ο χώρος που εκπροσωπώ θέλουμε πλήρη διαλεύκασνη της ιστορίας γιατί αυτή η διαλεύκανση ε΄θναι απαίτηση του ελληνικού λαού.. Θέλω να γίνει διερεύνηση του σκανδάλου και θέλω η NOVARTIS να φέρει χρήματα πίσω.

Εκτύπωση

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Στο θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού ο ΤσίπραςΕπίσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής πραγματοποίησε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Συνοδευόμενος από την πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου, ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής και ενημερώθηκε για την επιτήρηση των θαλασσίων ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων, καθώς και για το συντονισμό των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης.

 

Εκτύπωση

ΘΕΜΑ: ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ Γ. Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ !!

Αδιανόητη είναι πλέον η εμμονή σας να προβάλλετε προς τους πολίτες μια εικονική πραγματικότητα στον χώρο της υγείας.

Πρόσφατο παράδειγμα είναι η προσπάθειά σας να αναδείξετε το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας σε παράδειγμα προς μίμηση μέσω της «θεατρικής» επίσκεψης του Αναπληρωτή σας και τα περιβόητα εγκαίνια της ΤΟΜΥ Καβάλας. Την ίδια στιγμή αποκρύπτετε όχι μόνο τις σημαντικές ανεπάρκειες και δυσλειτουργίες του Νοσοκομείου, αλλά και το γεγονός ότι η πλειάδα των δράσεων που αναδεικνύουν τα όποια πλεονεκτήματά του θα έπρεπε να πιστωθούν στην προηγούμενη διοίκηση.  

add1

ad2