Εκτύπωση

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Οι εγκληματικές επιλογές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στην διαχείριση απορριμμάτων, οδηγούν σε ένα τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα και στην μετατροπή του Λεκανοπεδίου της Αττικής σε απέραντο σκουπιδότοπο και μάλιστα στην κορύφωση της Τουριστικής σεζόν.

Η Κυβέρνηση στο θέμα των απορριμμάτων κινείται χωρίς στρατηγική, σχέδιο και προγραμματισμό, φυλακισμένη σε ιδεοληψίες.

Εκτύπωση

Κ. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ:«ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ.

«Θέλουμε ειρήνη σε όλη την περιοχή μας, θέλουμε σταθερότητα, θέλουμε να βοηθήσουμε όλα τα κράτη να μπουν και στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όχι, όμως, επί ζημία των εθνικών μας συμφερόντων!
Η Ελλάδα δεν είναι η επισπεύδουσα πλευρά!
Παρ' όλ' αυτά
η Ελλάδα προσέτρεξε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και άνοιξε όλα τα χαρτιά της. Και τώρα περιμένουμε από τους σκοπιανούς τι τελικά θα δεχθούν…
Ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το ανάποδο!
», δήλωσε ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας φιλοξενούμενος του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1.

Εκτύπωση

ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΟ!!

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας κ.  Βασίλης Οικονόμου, σχετικά με την εικόνα εγκατάλειψης του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κατήφορος της δήθεν κοινωνικά ευαίσθητης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει τελειωμό. Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει εγκαταλείψει στο έλεός τους τα δημόσια νοσοκομεία και μαζί  τους πολίτες που απαιτούν ένα υψηλό επίπεδο παροχών υγείας.

Εκτύπωση

ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ «ΕΥΦΛΕΚΤΗ» ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Η κυβέρνηση αντί να πάρει μέτρα ανακούφισης της αγοράς και των πολιτών από τις συνεχείς αυξήσεις τιμών στα καύσιμα, μοιάζει να υπολογίζει αύξηση εισπράξεων από τη σχετική φορολογία κατανάλωσης. Όμως η άνοδος του κόστους των καυσίμων συμπαρασύρει τις τιμές υπηρεσιών και προϊόντων καθιστώντας “εύφλεκτη” την ήδη βεβαρημένη καθημερινότητα της πραγματικής οικονομίας και των ελληνικών νοικοκυριών.

Εκτύπωση

ααα

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε, σήμερα, Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, με αντιπροσωπεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, Κωνσταντίνο Αγοραστό. Σκοπός της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης και ο Διευθυντής του Γραφείου Υπουργού, Δημοσθένης Παπασταμόπουλος, ήταν η κατάθεση των παρατηρήσεων και των προτάσεων της ΕΝΠΕ  επί του σχεδίου νόμου «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1».

Μετά τη συνάντηση, ο Υπουργός Εσωτερικών, δήλωσε τα εξής στους δημοσιογράφους:

add1

ad2