Εκτύπωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΜΩΣ, ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ"

"Δεν είναι κανονικότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταργήσει την αριστεία στην Παιδεία.
Δεν είναι κανονικότητα ότι επανέφερε την ανομία στα Πανεπιστήμια.
Δεν είναι κανονικότητα το γεγονός ότι οι ρουβίκωνες μπαινοβγαίνουν στην Βουλή και το Πεντάγωνο και τους γυρίζουμε σπίτια τους δημοσία δαπάνη με τα περιπολικά.
Δεν είναι κανονικότητα όταν υπουργός της κυβέρνησης αρνείται την γενοκτονία του ποντιακού Ελληνισμού.
Όλα αυτά δεν είναι κανονικότητα! Αυτές οι αντιλήψεις δεν αντανακλούν την κοινή γνώμη στην Ελλάδα"
, πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.
"Ο μύθος ότι δεν είναι αριστερή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αδικεί τα πράγματα. Περιμέναμε να δούμε στην πράξη όλα αυτά που έλεγε όταν ήταν αντιπολίτευση η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ. Και πλέον η εκδοχή της αριστερής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη: Δυο-δυο ψηφίζονται τα μνημόνια, μείωση του αφορολόγητου που πλήττει ανέργους, χαμηλομισθωτούς, χαμηλοσυνταξιούχου, περικοπή συντάξεων, περικοπή επιδομάτων θέρμανσης, τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών.
Αυτά είναι τα... αριστερά μέτρα της κυβέρνησης!"

Αναφορικά με τις ενημερωτικές συνταντήσεις του Υπουργού Εξωτερικών με τους πολιτικούς αρχηγούς ο κ. Γκιουλέκας παρατήρησε: "Αυτή την στιγμή η κυβέρνηση παρουσιάζει δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις στο σκοπιανό. Ο Νίκος Κοτζιάς για ποια θέση θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς; Για την θέση την δική του και του Αλέξη Τσίπρα ή για την θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμένου;".

add1

ad2