Εκτύπωση

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΏΝ ΜΗΝΙΑΊΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΏΝ (Ν.3869/10).

Από 17.1.2019 τέθηκαν εκ νέου στη διάθεση των ενδιαφερομένων (οφειλέτες, πιστωτές, δικηγόρους, δικαστές, ενώσεις καταναλωτών κ.α.) οι εφαρμογές μηνιαίων καταβολών του ν.3869/10 (Νόμος Κατσέλη), οι οποίες δεν ήταν διαθέσιμες λόγω της προσωρινής αναστολής λειτουργίας του διαδικτυακού τόπου της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή www.efpolis.gr που τις φιλοξενούσε. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις εφαρμογές που αφορούν στη βασική ρύθμιση οφειλών με μηνιαίες καταβολές (άρθρο 8, παρ.2) και στην ρύθμιση οφειλών για προστασία κύριας κατοικίας (άρθρο 9 παρ.2).

Η πρόσβαση στις εφαρμογές αυτές μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί,  είτε απευθείας στις διευθύνσεις http://www.mindev.gov.gr/efarmogi1/ και http://www.mindev.gov.gr/efarmogi2/είτε μέσω του www.efpolis.gr

Εκτύπωση

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΛΙΠΑΤΕΙΡΑ

Μέσα στο τσουνάμι των εξελίξεων και στην πιθανή πολιτική κρίση λόγω παραίτησης Ομογενειακοί Φορείς και Σύλλογοι Ελληνίδων, επαίνεσαν τη μέχρι τώρα προσφορά της υπογραμμίζοντας ότι: Και από τη νέα θέση θα συμβολίζει την ακεραιότητα του δικαστή ταυτόχρονα με την σταθερότητα μιας ειλικρινούς προσφοράς που θα αποτελεί ανάχωμα σε αποσταθεροποίηση και προβλήματα.

κλικ για περισσότερα

Εκτύπωση

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΈΣ ΣΥΝΈΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ

Με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής η τελετή έναρξης του τριήμερου διεθνούς συνεδρίου για τη σύσταση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Κατά την έναρξη της τελετής παραβρέθηκαν οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιχάλης Καλογήρου και Φώτης Κουβέλης, αντίστοιχα, η Προϊσταμένη του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.και πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γιώργος Σάρλης, δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κ.ά.

 

Εκτύπωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ & ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Σημάδια διάλυσης στους ΑΝΕΛ: Με το ένα πόδι εκτός η ΧρυσοβελώνηΤην Τρίτη 23|10 η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη θα συναντήσει στο Υπουργείο Εσωτερικών
(Σταδίου 27 και Δραγατσανίου 2) εκπροσώπους γυναικείων και φεμινιστικών οργανώσεων.
Αντικείμενο της συνάντησης είναι το νομοσχέδιο για την Ισότητα των Φύλων που εντός του ερχόμενου διαστήματος
θα εισαχθεί στην Βουλή. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 15:45 στην αίθουσα 301, στον 3ο όροφο του Υπουργείου και  είναι διαθέσιμη για τα ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν. 

Εκτύπωση

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η στρατηγική των συνδικάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας για το 2019, συζητήθηκε και καθορίστηκε στο ετήσιο συνέδριο των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων που πραγματοποιήθηκε για το σκοπό αυτό στην Αθήνα. 

add1

ad2