Εκτύπωση

ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΠΕΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ:

Μανώλης ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ«ΤΟ ΔΙΕΘΝΈΣ ΔΊΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΆ ΚΑΡΤ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΊΤΙΚΟ ΠΑΖΆΡΙ»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΟΜΩΣ Η ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΡΩΤΑΝΕ ΜΕ ΠΙΚΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ & ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Αναλυτικά το βίντεο της παρέμβασης:

https://youtu.be/vXJZAE6ones

 

 

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης στην σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την προετοιμασία της Έκτακτης Συνόδου Κορυφής για την επικίνδυνη κλιμάκωση και το ρόλο της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο έκανε την ακόλουθη παρέμβαση.

Αναλυτικά η παρέμβαση:

«Το Διεθνές Δίκαιο και μόνο το Διεθνές Δίκαιο είναι η λύση στο πρόβλημα της Τουρκίας. Η Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας υπεγράφη στις αρχές της δεκαετίας του ’80, το 1982 και έχει επικυρωθεί από 167 κράτη. Αποτελεί πλέον εθιμικό δίκαιο. Κάθε χώρα οφείλει να συμμορφώνεται με το Δίκαιο της Θάλασσας. Ακόμη και αυτές που δεν έχουν υπογράψει το Δίκαιο της Θάλασσας.

 

Εκτύπωση

ΈΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΌ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΌΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΣΤΡΆΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΉΝΑ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΊΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΑΠΌ ΤΗ ΓΕΝΙΚΉ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ

Με γνώμονα την ασφάλεια του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος για κορωνοϊό σε όλους τους υπόχρεους σε στράτευση που παρουσιάζονται κατά τον μήνα Σεπτέμβριο από κλιμάκια των ΕΔ και του ΕΟΔΥ. 

Εκτύπωση

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ:«Η Συνθήκη της Λωζάννης ορίζει ελληνική εθνική μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη και θρησκευτική (μουσουλμανική) μειονότητα στη Θράκη»

Μ. Κεφαλογιάννης: «Η Συνθήκη της Λωζάννης ορίζει ελληνική εθνική μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη και θρησκευτική (μουσουλμανική) μειονότητα στη Θράκη»Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με αφορμή ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών που κάνει λόγο για δήθεν «τουρκική» μειονότητα στη Θράκη επικαλούμενη τη Διεθνή Συνθήκη της Λωζάννης που σαφώς ορίζει ότι η ελληνική μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη είναι ελληνική εθνική μειονότητα και η μειονότητα στη Θράκη είναι θρησκευτική(μουσουλμανική) μειονότητα κατέθεσε ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ζητά από αυτή να κρίνει τη συμπεριφορά διαρκούς αμφισβήτησης από πλευράς της Τουρκίας της Συνθήκης της Λωζάννης.

Εκτύπωση

ΕΚΠΟΙΖΩ:ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ

Αυτό είναι το κύριο εύρημα της έρευνάς μας, που πραγματοποίησε η Ευρωπαϊκή Οργάνωση Καταναλωτών (BEUC) μαζί με την ΕΚΠΟΙΖΩ και άλλα 11 μέλη της σε 11 χώρες.

Και σήμερα, μόλις δύο εβδομάδες αφότου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε την Στρατηγική της για ένα δίκαιο, υγιές και φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα τροφίμων, δημοσιοποιούμε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας.

 

Εκτύπωση

12 ΜΈΤΡΑ ΆΜΕΣΗΣ ΔΡΆΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΉ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΕ Ο Κ. ΧΑΤΖΗΔΆΚΗΣ ΟΜΙΛΊΑ ΥΠΕΝ ΚΩΣΤΉ ΧΑΤΖΗΔΆΚΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΊΔΑ ΓΙΑ ΤΗ «ΔΊΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉ ΜΕΤΆΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ»

Τα 12 μέτρα άμεσης δράσης για τη Δυτική Μακεδονία παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωστής Χατζηδάκης, στην ημερίδα για τη «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας», που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.