Εκτύπωση

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Εμείς οι Ζακυνθινοί της Αθήνας παρακολουθούμε με οδύνη τις καταστροφές που αφήνουν οι συνεχείς πυρκαγιές, οι οποίες ,και αυτό το καλοκαίρι, έχουν σαρώσει το νησί μας.
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συμπατριώτες μας που πλήττονται, και πονάμε για έναν ακόμα Αύγουστο.
Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας σε όλους όσους προσπαθούν να προλάβουν και να επουλώσουν πληγές, αυτές τις δύσκολες ώρες.
Ζητάμε όμως, από όλους τους άρχοντες του νησιού να καταθέσουν άμεσα τους σχεδιασμούς τους και τον τρόπο υλοποίησης αυτών, για την αντιμετώπιση του επαναλαμβανομένου αποτρόπαιου αυτού φαινομένου όπως και εκείνους τους έκτακτους που θα έπρεπε να είχαν σχεδιαστεί και εφαρμοστεί με την εμφάνιση των πρώτων πυρκαγιών.
Και αυτό για να μπορέσουν να καταλάβουν οι πολίτες κατά πόσο είναι ασφαλείς, απέναντι στους άγνωστους, όπως ισχυρίζονται, εγκληματίες , μέσα σε ένα σύγχρονο, συγκροτημένο και λειτουργικό κρατικό μηχανισμό, όπως θεωρούν ότι βρίσκονται. Μέσα σε ένα μηχανισμό όπου οι πολίτες δε θα χρειάζεται να εκφράζουν μόνιμα την απογοήτευσή τους, μετρώντας νέες πληγές κάθε φορά.
Η ΕΝΩΣΗ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» δηλώνει ότι είναι κοντά στο νησί μας αυτές τις δύσκολες ώρες και ότι θα ενώσει τη δύναμή της μαζί με όλες εκείνες, που θα προσπαθήσουν να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά το επαναλαμβανόμενο κακό .

add1

ad2