Εκτύπωση

ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ PORTAL «ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Η εταιρία Greek Project Consulting Services LLC, που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών στην αγορά της Ρωσίας με έδρα την Αγία Πετρoύπολη , επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της δημιουργεί δύο (2) δυνατά εργαλεία για τους Έλληνες και Ρώσους επιχειρηματίες και ιδιώτες.


Πρόκειται για μια πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα (portal) που στοχεύει να αποτελέσει το διαβατήριο εισόδου του κάθε έλληνα επιχειρηματία που επιθυμεί να εισέλθει στην αγορά της Ρωσίας. Συγκεκριμένα το portal θα λειτουργήσει αμφίδρομα: μέσω αυτού Έλληνες επιχειρηματίες κάθε κλάδου, και κάθε μεγέθους, είτε αυτοί βρίσκονται στην παραγωγή είτε στο χώρο των υπηρεσιών θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή και να προβάλουν τα προϊόντα τους σε αντίστοιχες ρώσικες επιχειρήσεις.
Το ίδιο θα συμβεί και με τους επιχειρηματίες της Ρωσίας, αφού η ιστοσελίδα θα λειτουργεί στις δύο γλώσσες . Στόχος των δημιουργών του portal είναι να παρακινήσει Ρώσους επιχειρηματίες, χονδρέμπορους, ιδιώτες , εισαγωγείς, να ενδιαφερθούν ακόμη πιο πολύ για τα ελληνικά προϊόντα και τις υπηρεσίες. Να προσελκύσει επίσης επενδυτές από τη Ρωσία στην Ελλάδα αλλά και τουρίστες που θα τους διευκολύνει κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην ελληνική επικράτεια.

 

(Πηγή: imerisia)