Εκτύπωση

ΕΥΧΕΣ & ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΥΚΟΝΟΥ & ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ: ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ & ΟΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ & ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΥΚΟΝΟΥ

Οι κ.κ. Κουκάς και Ατζαμόγλου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας του Ελληνικού Σωματείου Μείζονος Ν. Υόρκης Π. Γαλάτουλα και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Σικάγου Κ. Χανιωτάκη.

Τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου υποδέχθηκαν σε θερμό κλίμα οι Πρόεδροι των Σωματείων Ελλήνων Ομογενών στο Σταθάκειο Μέγαρο, «το σπίτι της ομογένειας» και έδρα της Ομοσπονδίας του Ελληνικού Σωματείου Μείζονος Ν. Υόρκης.

 

Εκτύπωση

«ΝΕΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ»

Με στόχο να έρθουν οι νεομετανάστες πιο κοντά, τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, η ομάδα ΕΝΑ (Έλληνες Νεομετανάστες Αυστραλίας 2010+) διοργανώνει μια ακόμα συνάντηση νεομεταναστών στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη.

Πιο συγκεκριμένα, η τέταρτη συνάντηση της ΕΝΑ του Σίδνεϊ θα λάβει χώρα στις 22 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι στο Carss Bush Park, ενώ στη Μελβούρνη, η έκτη συνάντηση της ΕΝΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου, την ίδια ώρα στο Studley Park Boathouse, στο Kew.

Εκτύπωση

«ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ»

«Οι γονείς μου μετανάστευσαν από την Πελοπόννησο στην Αυστραλία ξεκινώντας από το μηδέν, δίνοντας τόσα πολλά σε εμάς και στην εκπαίδευσή μας και είναι πολύ σημαντικό για εμένα να τους κάνω περήφανους».

Με αυτά τα συγκινητικά λόγια μιλά η ομογενής δικηγόρος, Ιωάννα Παναγάκη στον «Νέο Κόσμο», με αφορμή την υποψηφιότητά της για το βραβείο Accredited Specialist Achievement Award του Law Institute of Victoria, που προσδίδει γόητρο και κύρος σε κάθε νομικό.

Εκτύπωση

ΈΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ HARRY ΚΑΙ ΤΗΝ MEGHAN

Ο ταλαντούχος και διακεκριμένος Έλληνας σεφ από την Νεάπολη Κοζάνης και την Ναύπακτο Ακαρνανίας, Νικόλαος Κουλούσιας, είναι ένας από τους 24 επαγγελματίες σεφ που επιλέχθηκαν για να επιμεληθούν το μενού της γαμήλιας δεξίωσης που πρόκειται να παραθέσει η βασίλισσα Ελισάβετ για να τιμήσει τον γάμο του νεότερου εγγονού της, πρίγκιπα Harry, με την Αμερικανίδα ηθοποιό, Meghan Markle. Ο γάμος του πριγκιπικού ζεύγους θα γίνει στις 19 Μαΐου, στους χώρους του Windsor Castle.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και, δίχως αμφιβολία, ανυπομονώ, μέσα από τη δουλειά μου. να βάλω την δική μου πινελιά και να δώσω λίγο άρωμα και γεύση Ελλάδας στα πιάτα των καλεσμένων του πριγκιπικού ζεύγους» δήλωσε στον «Νέο Κόσμο» ο Νικόλαος Κουλούσιας, γιος μεταναστών που σπούδασε Γαστρονομία στη Γερμανία και έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και εστιατόρια σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι προετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός ξεκίνησαν επίσημα στις 11 Μαρτίου με το πριγκιπικό ζεύγος να βρίσκεται διαρκώς κοντά στην γαστρονομική ομάδα, βάζοντας τις δικές του πινελιές στο γαμήλιο μενού.

Εκτύπωση

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ 5Η ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΜΑΧΑΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Τελετάρχες ο Κυβερνήτης Αντριου Κουόμο, η Εισαγγελέας του Νάσο Μάντλιν Σίγκα και ο επιχειρηματίας από τη Λήμνο, Παντελής Μπούμπουρας – Κεντρικό σύνθημα «η Μακεδονία είναι Ελλάδα»

Ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Αντριου Κουόμο, η Εισαγγελέας της κομητείας του Νάσο, Μάντλιν Σίγκα και ο επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος από τη Λήμνο, Παντελής Μπούμπουρας, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ουκρανία, θα είναι οι τελετάρχες της παρέλασης για την 197η επέτειο της Ελληνικής Παλιγγενεσίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου στην 5η Λεωφόρο του Μανχάτταν.

add1

ad2