Εκτύπωση

$400.000 απεφερε η εκδηλωση στο σπιτι του Σταμουλη Παρουσια της Τατιανας και του Νικολαου για τα προγραμματα του Hellenic Initiative

Η Τατιάνα και ο σύζυγος της ΝικόλαοςΟι μοναρχίες πέφτουν αλλά οι «πριγκίπισσες» ζουν, όπως διαπιστώνουμε αυτές τις μέρες στην Αυστραλία.

Αν και ο ελληνικός λαός αποφάσισε την κατάργηση της μοναρχίας το 1974, η πρώην βασιλική οικογένεια θέλει να διατηρεί τους τίτλους της.

Την περασμένη εβδομάδα γράφαμε για σχολείο της Νότιας Αδελαΐδας που δίνει μετάλλια προς τιμήν του «Βασιλέως Κωνσταντίνου».

Αυτή την εβδομάδα είχαμε στη Μελβούρνη την Τατιάνα Μπλάτνικ και τον σύζυγό της Νικόλαο Γλύξμπουργκ, το «πριγκιπικό ζεύγος», όπως έγραψαν «Τα Νέα» του Σ. Σταμούλη.

Ο Νικόλαος είναι γιoς του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου.

H Τατιάνα είναι πρέσβειρα του Hellenic Initiative και ήρθε στην Αυστραλία, συνοδευόμενη από τον Νικόλαο, για να παραστούν σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις του Hellenic Initiative Australia.

Εκτύπωση

H ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ Ντε ΜΠΛΑΣΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

H ομογενής Μαλλιωτάκη προηγείται του Ντε Μπλάσιο στη συγκέντρωση χρημάτωνΗ ομογενής Νικόλ Μαλλιωτάκη, η οποία είναι η Ρεπουμπλικανή υποψήφια για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης έχει συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα από τον Δημοκρατικό αντίπαλό της Μπιλ ντε Μπλάσιο, σύμφωνα με δεδομένα που κατατέθηκαν στο Συμβούλιο Οικονομικών της Εκστρατείας της Πόλης της Νέας Υόρκης (New York City Campaign Finance Board).
 
Η ομογενής πολιτειακή βουλευτής από το Στάτεν Αϊλαντ συγκέντρωσε $107.566 από τις 19 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου, αρκετά περισσότερα χρήματα από τα $83.414 που κατάφερε να συγκεντρώσει ο κ. ντε Μπλάσιο.
 
for Mr. de Blasio. Of that, $41,000 qualify for public matching funds; at the six-to-one match, that means she would be eligible to receive an additional $246,000, αναφέρει η “New York Times“.
Η κ. Μαλλιωτάκη δαπάνησε $670,000 κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, τα περσσότερα εξ αυτών για την αγορά διαφημιστικού χρόνου.
 
Εκτύπωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΑΙΑΤ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΓΕΝΗ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟ, ΚΑΡΝΑΖΗΣ

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ (Geoffrey R. Pyatt) συναντήθηκε με τον Ελληνοαμερικανό, υπερμαραθωνοδρόμο και συγγραφέα του βιβλίου «Ultramarathon Man», Κωνσταντίνος -Ντιν- Καρνάζης (Dean Karnazes) και συζήτησαν για τον αθλητικό τουρισμό και τους στενούς δεσμούς μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ.

Οπως επεσήμανε η σχετική ανάρτηση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, ο κ. Καρνάζης, αποτελεί έναν διεθνώς αναγνωρισμένο αθλητή αντοχής και συγγραφέα με πωλήσεις που τον έχουν φέρει στο σχετικό κατάλογο της «NY Times».

Εκτύπωση

Η ΟΜΟΓΕΝΗΣ Dina Titus «ΕΝΕΡΓΗ» ΣΤΗΝ ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΠΛΗΓΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ

Η ομογενής ομοσπονδιακή βουλευτής της Νεβάδα, Ντίνα Τάιτους (Dina Titus) ήταν από τους πρώτους πολιτικούς του Λας Βέγκας που ανήρτησε στο Facebook και στο Twitter μια φωτογραφία από το Λας Βέγκας, στην οποία αναγράφονται «Vegas Strong».

«Είμαστε σφριγηλή, ανθεκτική και με φιλανθρωπία κοινότητα και δεν θα εκφοβισθούμε», ανέφερε σε μήνυμά της στο Twitter η κ. Τάιτους.

Το μακελειό, όπως έγραψε ο «Εθνικός Κήρυκας», συνέβη το βράδυ της Κυριακής στην καρδιά του Λας Βέγκας, που συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη εκλογική περιφέρεια της πολιτείας της Νεβάδα, στην οποία έχει εκλεγεί με μεγάλη διαφορά η Ντίνα Τάιτους.

Εκτύπωση

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΣΤΟΝΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΞΕΝΟΣ κ ΙΦΙΓΕΝΙΑ ΚΑΝΑΡΑ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Σημειωτέον ότι: Ο κ. Ευθυμίου είχε δημιουργήσει ευρύ κύκλο επικοινωνιακών επαφών με δημοσιογράφους και ΜΜΕ στην Αθήνα.

Στη Βοστώνη βρίσκεται ο νέος γενικός πρόξενος, κ. Στράτος Ευθυμίου, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών. Ο κ. Ευθυμίου διαδέχεται την απελθούσα γενική πρόξενο Ιφιγένεια Καναρά, η οποία μετατέθηκε στην πρεσβεία της Ελλάδος στη Μόσχα, έπειτα από τετραετή ευδόκιμη θητεία στη Βοστώνη.

add1

ad2