Εκτύπωση

Ζευγάρι ομογενών με κορωνοϊό: Θετικοί δύο συγγενείς τους

Μετά το ζευγάρι ομογενών που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό στην Κάρπαθο και μεταφέρθηκε από την Κάρπαθο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύονται, δύο ακόμα συγγενικά πρόσωπα διαγνώστηκαν θετικά στον ιό. Σύμφωνα με το thetoc.gr την Παρασκευή επιβεβαιώθηκαν άλλα δύο κρούσματα, τα οποία είχαν υποβληθεί σε τεστ. Πρόκειται για τον αδελφό και τη νύφη του ζευγαριού, που επίσης ταξίδεψαν από το Τέξας στην Κάρπαθο.
Εκτύπωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΓ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΙΙΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ UNESCO ΕΛΛΑΔΟΣ

Την Παρασκευή, 3 Ιουλίου, στο πλαίσιο των συστηματικών προσπαθειών της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού για τη δημιουργία πανομογενειακού δικτύου των Ελλήνων ομογενών ιατρών από όλον τον κόσμο, ο Γενικός Γραμματέας, Ομότ. Καθ. Ιω. Χρυσουλάκης, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Ιπποκρατικού Ιδρύματος Κω (ΔΙΙΚ) και συγκεκριμένα, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο, καθ. Στέφανο Γερουλάνο, τον Γραμματέα, καθ. Νικόλαο Παπαντωνίου, και τον Ταμία, κ. Φίλιππο Καλούδη. Στη συζήτηση συμμετείχε και η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και του Κέντρου UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια, κυρία Αικατερίνη Τζιτζικώστα.

Εκτύπωση

ΟΜΟΓΕΝΕΊΣ ΣΕ ΕΥΡΏΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΉ ΑΚΟΎΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΌΛΑΟ ΜΈΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ

Διευρύνει τη διαδικτυακή του παρουσία ο Μητροπολιτικός Ναός του Βόλου, με την δημιουργία ιστοτόπου για ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές αναμεταδόσεις, να αποτελεί προτεραιότητα. Ιδιαίτερα ενθαρρυντική υπήρξε, εξάλλου, η ανταπόκριση πλήθους ομογενών από Ευρώπη και Αμερική, οι οποίοι σε όλη την διάρκεια της πανδημίας παρακολουθούσαν με την βοήθεια του διαδικτύου, τις ακολουθίες που τελούνταν στον Αγιο Νικόλαο Βόλου.

Εκτύπωση

''ΠΛΑΚΏΘΗΚΑΝ'' ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΟ-ΕΛΠΙΔΟΦΌΡΟΣ

Γιά το θέμα του... κουταλιού στην θεία Κοινωνία. Γιά πολλά κουταλάκια (λαβίδες) μιλά ο Ελπιδοφόρος σε εποχή κορωνα-ιού, όχι λέει ο Βαρθολομαίος και η ''σύνοδός'' του, εκθέτοντας τον αρχεπ. Αμερικής (ΗΠΑ). Αφορμή βρήκε και ο μητροπολίτης Νέας Υερσέης Ευάγγελος, γιά να βγάλει απωθημένα.

Εκτύπωση

'Ελληνες γιατροί και βιοεπιστήμονες στην "πρώτη γραμμή" για την θεραπεία του Κορωνοϊού

Πανομογενειακή τηλεδιάσκεψη Ελλήνων Ομογενών Γιατρών από 25 κράτηγια τον COVID-19 και για τα εμβόλια

Μια διοργάνωση απο την  Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού (Γ.Γ.Α.Ε.) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία των Ελληνικών Ιατρικών Συλλόγων Βορ. Αμερική