Εκτύπωση

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΤΑΒΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ

Μαραθώνιος δρόμος θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Οτάβα, αποτελώντας την αποκορύφωση των καθιερωμένων αγώνων δρόμων που γίνονται κάθε χρόνο. Η οργάνωση του μαραθωνίου έγινε με πρωτοβουλία του πρεσβευτή της Ελλάδας στον Καναδά, Ελ. Αγγελόπουλου.


Έτσι λοιπόν, οι καθιερωμένοι αγώνες Tamarack Ottawa Race θα γίνουν στις 25 με 26 Μαΐου με την συμμετοχή αυτή την φορά του δήμου Μαραθώνα, του ΣΕΓΑΣ αλλά και του δήμου Οτάβας υπό την αιγίδα της ελληνικής πρεσβείας. Σε αυτό το σημείο να πούμε πως τους αγώνες θα συνοδεύσουν μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων αποκορύφωση των οποίων αποτελεί ο μαραθώνιος της 26ης Μαΐου.
Επίσης, για πρώτη φορά φέτος, μετά από σχετική πρόταση του Έλληνα πρεσβευτή, στις 23 Μαΐου θα γίνει λαμπαδηδρομία με τελετή αφής της φλόγας στον δήμο Οτάβας. Στη λαμπαδηδρομία θα συμμετάσχουν περίπου 80 δρομείς, ενώ αφετηρία θα είναι περιοχή που βρίσκετε 42 χιλιόμετρα έξω από την Οττάβα και ονομάζεται "Μαραθώνας".
Να πούμε επίσης πως την φλόγα πρόκειται να ανάψει ο δήμαρχος Τζιμ Γουάτσον στο δημαρχείο της πόλης, σε τελετή στην οποία θα συμμετέχει και ο δήμος Μαραθώνα.

 

ΠΗΓΗ: GREEKREPORTER.GR

add1

ad2