Εκτύπωση

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ

Η κ. Ζέφυ Χριστοπούλου ήταν υποψήφια του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την 11η βουλευτική περιφέρεια της κομητείας Νάσο και ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά από την Delia M. DeRiggi-Whitton, η οποία ήταν υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος. Η κ. Χριστοπούλου απέσπασε 4.474 ψήφους και η Delia M. DeRiggi-Whitton 9.975 ψήφους.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της κ. Νικόλ Μαλλιωτάκη «μπορεί να χάσαμε τις εκλογές, όμως ακούστηκε η φωνή μας και θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για όσους μας πιστεύουν» και αυτό μπορεί «να αλλάξει την πορεία αυτής της πόλης».

Η Νικόλ Μαλλιωτάκη, όπως έγραψε ο «Εθνικός Κήρυκας» θα γιορτάσει τα 37α γενέθλια και με την εκστρατεία της κατάφερε να μεταφέρει μια νέα πνοή και να θέσει επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος της Νέας Υόρκης, τα εγκλήματα που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής, την κρίση των αστέγων και τον πόλεμο κατά της διαφθοράς.

Παράλληλα, τόνισε ότι «αναμετρήθηκε με έναν εν ενεργεία Δήμαρχο και σε έναν δήμο που θεωρείται προπύργιο των Δημοκρατικών». «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Νικόλ θα διεκδικήσει άλλα ανώτερα αξίωματα και θα μας δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούμε και να γιορτάσουμε την εκλογή της», επεσήμανε η κ. Κοκόλη.

Η κ. Μαλλιωτάκη παραμένει πολιτειακή βουλευτής και του χρόνου το ελάχιστο που θα κάνει θα είναι να διεκδικήσει την επανεκλογή της.

add1

ad2