Εκτύπωση

GERARD BUTLER: Η ΟΜΟΓΕΝΗΣ JENNIFER ANISTON ΦΙΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ANGELINA JOLIE

Ο ηθοποιός Gerard Butler αποκάλυψε πως η ομογενής ηθοποίος Jennifer Aniston μιλάει καλύτερα από την Angelina Jolie, σε συνέντευξή του με τον Andy Cohen στο «Watch What Happens Live».

Κατά τη διάρκεια του «Plead the Fifth», ο Cohen ρώτησε τον Butler, που έχει παίξει σε ταινίες και με τις δύο ηθοποιούς, οι οποίες είναι πρώην σύζυγοι του Brad Pitt ποια φιλούσε καλύτερα. Ο Butler δίστασε για ελάχιστα πριν απαντήσει η «Jennifer Aniston».

Ο Butler έπαιξε με την Aniston στο The Bounty Hunter (2010) και την Jolie στο Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003). Ο 48χρονος ηθοποιός με καταγωγή από την Σκωτία, βρέθηκε στην εκπομπή του Cohen για να προωθήσει την τελευταία του ταινία, Den of Thieves, στην οποία συμπρωταγωνιστέι με τον 50 Cent.

Η Aniston και ο Pitt παντρεύτηκαν στις 29 Ιουλίου του 2000. Ο Pitt και η Jolie γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2004, στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. and Mrs. Smith», ενώ ήταν παντρεμένοι, με άλλους συζύγους.

 

Μετά από φήμες για περίπου ένα χρόνο η Aniston κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Μάρτιο του 2005. Μέχρι το τέλος του χρόνου ο Pitt συμμετείχει με την Jolie σε ταξίδι της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Ο Pitt και η Jolie χώρισαν τον Αύγουστο του 2016.

Η Aniston είναι κόρη του ελληνικής καταγωγής ηθοποιού John Aniston, ο οποίος είναι γνωστός για το ρόλο του ως Victor Kiriakis στο «Days of Our Lives» και της Αμερικανής ηθοποιού, Nancy Dow. Νονός της ήταν ο αείμνηστος Telly Savalas. Από τις 5 Αυγούστου του 2015, είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο.

πηγή:ekirikas.com

add1

ad2