Εκτύπωση

ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΞΙΩΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ TV & ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟ COSMOS ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ COSMOS ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ

Μαρία Τζομπανάκη: Με δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο ραδιόφωνο της Ομογένειας στις ΗΠΑ

«Μου αρέσει πολύ το ραδιόφωνο και το ότι πάντα άκουγα πολύ μουσική γιατί είναι κάτι που με εμπνέει, βοηθάει στο να εντάσσεται ως σημαντικό στοιχείο στην εκπομπή μου, με επιλογές πολύ προσεγμένες. Το θέμα είναι βέβαια η Ελλάδα, με ό,τι μπορεί να σημαίνει ως χώρα με μεγάλη πολιτισμική παράδοση, με ό,τι μπορεί να σημαίνει για έναν ομογενή που ζει δεκάδες χρόνια εδώ ή για έναν πρόσφατα ξενιτεμένο Έλληνα, γενικά με σημαίνει πατρίδα.

Έχω επαφή με τους ακροατές και είναι πολύ συγκινητική. Ο σταθμός λειτουργεί εδώ και 31 χρόνια και εκπέμπει για κάποιες ώρες στα ελληνικά και τις άλλες στα αγγλικά. Βρήκα μια ζεστή αγκαλιά στον σταθμό και παράλληλα, ως πρέσβειρα πολιτισμού της Κρήτης, ενεργώ για τη διάδοση του κρητικού πολιτισμού και της παράδοσης μας. Έχουμε συζητήσεις με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο της Νέας Υόρκης και θεωρώ ότι θα είναι πολύ γόνιμες οι προοπτικές συνεργασίας σε θέματα πολιτισμού και τουρισμού» τόνισε στην Real η ηθοποιός.

πηγή:zougla.gr

add1

ad2