Εκτύπωση

ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ;

 
Η αποτυχία του συλλαλητήριου είναι δεδομένη, ενώ ο ''υπό παραίτηση'' αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, δεν μπορεί να εμπνεύσει την Ομογένεια, επειδή έχασε την εκτίμησή της, χρόνια πριν. Η Ομογένεια ΔΕΝ τον υπολογίζει, τον θεωρεί γραφικό. Ούτε μπορούν να την εμπνεύσουν οι άσχετοι ''καρεκλοκένταυροι'' προεδροπαράγοντες, που λυμαίνονται (και διάλυσαν) τις ομογενειακές Οργανώσεις. Αυτοί υπάρχουν γιά να... δασκεδάζουμε με τα χαζά τους.
Οργανωμένη Ομογένεια ΔΕΝ υπάρχει στις ΗΠΑ. Τελείωσε την περασμένη δεκαετία και μας έμειναν οι ''ισόβιοι'' πρόεδροι, γιά να πιστοποιoύν την παρακμή και τα αδιόρθωτα χάλια, του (''οργανωμένου'') Ελληνισμού Αμερικής (ΗΠΑ).
Το όνομα ''Μακεδονία'' γιά τα Σκόπια (με οποιονδήποτε προσδιορισμό) έχει ''προ-πωληθεί'' από τον 1993, από την κυβέρνηση Kων/νου Μητσοτάκη. Και αφού οι διοργανωτές ''μακεδονομάχοι'', θα μετατρέψουν έμμεσα το ''συλλαλητήριο'' στον ΟΗΕ (Κυριακή μεσημέρι, μπροστά στο άδειο κτίριο του διεθνούς Οργανισμού), σε ''αντικυβερνητική διαδήλωση'', γιατί δεν το κάνουν έξω από το γεν. Προξενείο της Ελλάδας, αφού ελληνική κυβέρνηση (πάλι) ετοιμάζεται γιά την οριστική-αμετάκλητη ''πώληση'' του ονόματος;;; Φυσικά στα Ηνωμένα 'Εθνη (ούτε θα ασχοληθούν), θα γελάνε σκεπτόμενοι το αυτονόητο: «Τι σας φταίμε εμείς, αφού οι ελληνικές κυβερνήσεις ''παραχώρησαν'' το όνομα»;
''Συλλαλητήριο'' της Ομογένειας, χωρίς την παρουσία, 10.000 Ομογενών θα είναι μεγάλη αποτυχία. Και δεν θα συγκεντρωθούν περισσότεροι από 2.000 ΟμογενείςΕνώ, όπως συνηθίζεται, μετά 2-3 εβδομάδες θα κάνουν συλλαλητήριο οι Σκοπιανοί (που αν και ολίγοι είναι άριστα οργανωμένοι και όχι ''σκόρπιοι τυχοδιώκτες'', όπως η διαλυμένη ελληνική ''οργανωμένη Ομογένεια'') με διπλάσιο αριθμό συμμετεχόντων. Συλλαλητήρια, γιά ''πλάκα'', χωρίς σχέδιο και στόχο, με συμμετοχή ολίγων, δεν γίνονται -ειδικά στην Νέα Υόρκη- γιά να ικανοποιηθεί η ανάγκη γιά αυτοπροβολή ολίγων ''μαϊντανών-ψώνιων'' της Ομογένειας, που φαντασιώνονται ότι είναι ''ηγέτες'', όψιμοι ''μακεδονομάχοι''.
Το συλλαλητήριο στην Νέα Υόρκη, ΔΕΝ απευθύνεται στους Αμερικανούς πολιτικούς, ΔΕΝ θα ασχοληθούν τα αμερικάνικα ΜΜΕ. Απευθύνεται ΜΟΝΟ στους Ελληνοαμερικανούς, με προφανή στόχο την προβολή των συνδιοργανωτών, στην Ομογένεια και στην Ελλάδα. Και αυτό το γνωρίζει η Ομογένεια. Αν θέλαμε να ακουστεί η φωνή μας στις ΗΠΑ, έπρεπε να γίνει στην Ουάσιγκτον, Κυριακή 25 Μαρτίου '18, γιά εθνική επέτειο και ''Μακεδονία'', σε συνδυασμό με συστηματική ενόχληση Αμερικανών πολιτικών και ΜΜΕ, με μαζική αποστολή emails και επιστολών, όπως είχε προτείνει το ''Κ''. Αλλά με τι ''ηγέτες'' και ομογενειακές Οργανώσεις να γίνουν αυτά; Με τα άσχετα ''ψώνια'' των διαλυμένων Ομοσπονδιών;
'Αλλες οι εποχές (1992) όταν ο μακαριστός Ιάκωβος, ως αρχιεπίσκοπος, ενέπνευσε την Ομογένεια στην μεγάλη διαδήλωση στην Ουάσιγκτον γιά την Μακεδονία και άλλες οι εποχές τώρα, με δεδομένο ότι η Ομογένεια δεν πέφτει θύμα επιτήδειων-τυχοδιωκτών, ψευτοηγετών ημιδιαλυμένων Οργανώσεων, που χρησιμοποιούν τον μικρο-μέτριο, αποτυχημένο αρχιεπίσκοπο Δημήτριο γιά παιχνίδια εντυπωσιασμού και προσωπικής προβολής. Και αυτό αποδεικνύεται από μία θλιβερή ανακοίνωση της αρχιεπισκοπής Αμερικής, στις 26 Φεβρουαρίου '18, στην οποίαν πιστοποιείται ότι ο αστείος, που υποδύεται τον αρχιεπίσκοπο, χρησιμοποιείται από τυχοδιώκτες και σε παιχνίδια διάσπασης της οργανωμένης Ομογένειας ΗΠΑ.

add1

ad2