Εκτύπωση

ΣΤΟ ΛΟΟΥΕΛ ΤΟ 70Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΛΑΚΩΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Αρχίζει την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 το συνέδριο της Πανλακωνικής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά στο ξενοδοχείο «Radisson» της πόλης Chelmsford της Μασαχουσέτης.

Πρόκειται για το 70ό κατά σειρά Συνέδριο της Πανλακωνικής, η οποία είναι μία από τις πλέον ιστορικές και δραστήριες Οργανώσεις της Ομογένειας της Αμερικής.

Την ευθύνη της διοργάνωσης του Συνεδρίου την έχει αναλάβει ο τοπικός σύλλογος του Λόουελ Leonidas & Sparta Society, του οποίου πρόεδρος είναι ο κ. Γεώργιος Ζαχαρούλης, ο οποίος τυγχάνει πρώην πρόεδρος της Πανλακωνικής Ομοσπονδίας.

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του «Εθνικού Κήρυκα» κ. Γεώργιος Ζαχαρούλης είπε ότι «όλα είναι έτοιμα για το συνέδριο» και συμπλήρωσε «μακάρι να είχαμε περισσότερο χώρο για δείπνο το Σάββατο το βράδυ, έχει σχεδόν συμπληρωθεί».

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαρούλη, η Πανλακωνική Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά «απαρτίζεται από 33 συλλόγους και σωματεία». Είπε ακόμα, πως «ένα από τα θέματα που συζητηθούν στο συνέδριο θα είναι η Μουσείο στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ, καθώς επίσης και ποιο θα είναι το επόμενο έργο της Πανλακωνικής».

πηγή:ekirikas.com

add1

ad2