Εκτύπωση

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΤΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ» ΑΧΕΠΑ-NUGAS

Πολύτιμες συμβουλές για το ξεκίνημα της καριέρας τους είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν φοιτητές και νέοι επαγγελματίες της παροικίας μας που παρευρέθηκαν, πριν λίγες μέρες, στο Professional Network Breakfast, με θέμα “How to Stand Out, Impact and Accomplish”.

Σε συνδιοργάνωση της νεολαίας ΑΧΕΠΑ και της Εθνικής Ένωσης Ελληνοαυστραλών Φοιτητών (NUGAS), η εκδήλωση έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή στο Crown Palladium της Μελβούρνης.

Οι παρευρισκόμενοι έλαβαν μέρος σε ομάδες συζήτησης, απευθύνοντας στοχευμένες ερωτήσεις στους ειδικούς του χώρου όπου επιθυμούν να εργαστούν, ενώ οι καλεσμένοι ομιλητές μοιράστηκαν εμπειρίες από την επαγγελματική τους πορεία, δίνοντας πρακτικές συμβουλές για την αντιμετώπιση προκλήσεων και τη διατήρηση ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Στο πάνελ ειδικών συμμετείχαν καταξιωμένοι εκπρόσωποι της αγοράς εργασίας από διάφορους τομείς και πιο συγκεκριμένα οι Billy Kavellaris, Desi Varveris, Peter Abraam και Emilia Rossi.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε, επίσης, ειδική βράβευση με υποτροφίες της Νεολαίας ΑΧΕΠΑ σε πέντε περσινούς αριστούχους του VCE.

Ο λόγος για τους Anthea Digiaris, Andrea Yiangou, Fiona Alexandra Troupi, James Peter Harry Day και Jack Kananos.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η επιτυχία του “επαγγελματικού πρωινού” που έχει καθιερωθεί πλέον ως “θεσμός” τα τελευταία πέντε χρόνια οφείλεται στη θερμή ανταπόκριση του κοινού.

Την ίδια στιγμή όμως, το εγχείρημα δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τις συντονισμένες προσπάθειες της προέδρου της νεολαίας ΑΧΕΠΑ Άννας Βασιλειάδη και του αντιπροέδρου Νικόλα Μαλλικούρτη, καθώς και του προέδρου της NUGAS Νικ Τζουτζίδη και του αντιπροέδρου Κρίστιαν Ανδριανόπουλου.

“Μας ενώνει ένας κοινός σκοπός, να στηρίξουμε τους νέους Ελληνοαυστραλούς και νεοφερμένους Έλληνες φοιτητές και επαγγελματίες στο ξεκίνημά τους” εξηγεί μιλώντας εκ μέρους της Νεολαίας ΑΧΕΠΑ ο Γιάννης Τσαούσης, προσθέτοντας ότι, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, οι δύο οργανώσεις καταφέρνουν να στηρίξουν πιο αποτελεσματικά τους νέους στο να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

πηγή:neoskosmos.com

add1

ad2