Εκτύπωση

ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΖΗΤΆ Ο ΟΜΟΓΕΝΉΣ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΚΡΙΣ ΠΆΠΑΣ

Την ανάγκη να ενισχυθεί οικονομικά αλλά και στον τομέα της υγείας η Πολιτεία του Νιου Χαμσάιρ τόνισε το μέλος του Κογκρέσου, Δημοκρατικός Κρις Πάπας. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα nhbr.com, της εφημερίδας New Hampshire Business Review, σε βιντεο-σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες.

Ο Ελληνοαμερικανός πολιτικός τόνισε πως είναι πιο σημαντικό από ποτέ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση να ανταποκριθεί επαρκώς στις ανάγκες της Πολιτείας. Ο ίδιος, θέσπισε δύο νομοσχέδια για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των βετεράνων αλλά και να διασφαλίσει τα τεστ και τη θεραπεία από τον κορωνοϊό, καθώς και την πρόσβαση στην περίθαλψη σε όσους έχασαν τις δουλειές τους κυρίως στις αγροτικές περιοχές. «Είναι κρίσιμο να έχουμε μια σανίδα σωτηρίας για να προχωρήσουμε μπροστά» ανέφερε στην τηλεδιάσκεψη ο κ. Πάπας, προσθέτοντας ότι «πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα έχουν οικονομική και τεχνική στήριξη». Τα νομοσχέδια που πέρασε το Κογκρέσο «έφεραν» στο Νιου Χαμσάιρ περισσότερα από 164,5 εκατομμύρια δολάρια που αφορούν στη χρηματοδότηση για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, εκ των οποίων τα 17 εκατομμύρια θα διατεθούν για τα τεστ.

https://www.ekirikas.com/ameriki_politiki/arthro/test_kai_perithalpsi_gia_olous_zita_o_omogenis_bouleutis_kris_papas-278225/