Εκτύπωση

ΟΜΟΓΕΝΉΣ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΏΝΗ ΕΜΦΑΝΙΖΌΤΑΝ ΩΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΉΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΎΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΈΣ

Ο Βασίλειος Τρικαντζόπουλος κατηγορείται ότι εμφανιζόταν ως γόνος πλούσιας Ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας και εξαπάτησε επενδυτές με πάνω από $300,000 χιλιάδες δολάρια. Τη σχετική είδηση αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός WCVB-5 της Βοστώνης τονίζοντας ότι η  Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (The Securities and Exchange Commission) ανακοίνωσε κατηγορίες εναντίον του Βασιλείου Τριγκαντζόπουλου και της επιχείρησης του Navis Ventures LLC.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (The Securities and Exchange Commission) από το 2015 ο Τριγκαντζόπουλος φερόταν να εμφανίζεται ως γόνος μιας μεγάλης Ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας και ισχυριζόταν ότι ήταν πολύ επιτυχημένος διαχειριστής χρημάτων που επέβλεπε περιουσιακά στοιχεία $100 εκατομμυρίων δολαρίων της οικογένειας.

Ο  Τριγκαντζόπουλος, σύμφωνα πάντοτε με τον τηλεοπτικό σταθμό WCVB-5 της Βοστώνης κατηγορείται ότι αναζητούσε επενδυτές για διάφορες διεθνείς επενδυτικές επιχειρήσεις ακινήτων, υποσχόμενος μεγάλα κέρδη και προσφέροντας «ασφαλείς» υποσχέσεις πως εάν δεν προσχωρούσαν οι επιχειρήσεις τα χρήματα των επενδυτών θα επιστρεφόταν στο ακέραιο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο Τριγκαντζόπουλος χρησιμοποιούσε τα χρήματα των επενδυτών σε χώρους χωρίς προφανείς επιτυχίες, οι δικές του επιχειρήσεις δεν είχαν ουσιαστικά περιουσιακά στοιχεία ή λειτουργίες και δεν μπόρεσε να επιστρέψει τα χρήματα στους επενδυτές όπως είχε υποσχεθεί. 

Επίσης σύμφωνα με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ο Τριγκαντζόπουλος χρησιμοποίησε δεκάδες χιλιάδες δολαρίων για προσωπική του χρήση για να πληρώσει το ενοίκιο και άλλα έξοδα