Εκτύπωση

H ΚΡΙΣ ΠΑΥΛΊΔΟΥ ΝΈΑ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ PRONIA

Το Διοικητικό Συμβούλιο της PRONIA εξέλεξε ομόφωνα την κα Κρις Παυλίδου στη θέση της Προέδρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης τον Δεκέμβριο. Εκλέχτηκαν επίσης και νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετά την επιτυχημένη Ετήσια Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου. Από το 2016, η κα Παυλίδου έχει υπηρετήσει ως Σύμβουλος και φέρνει σημαντική διοικητική εμπειρία και εξειδίκευση στο Διοικητικό Συμβούλιο.  Έχει υπηρετήσει σε Τοπικές Κυβερνητικές καθώς και Μη Κυβερνητικές οργανώσεις όπου ασχολήθηκε ειδικότερα με την αντιμετώπιση των βασικών ζητημάτων πρόσβασης και δικαιοσύνης.

 

Η κ. Παυλίδου δήλωσε: «Η εκλογή μου ως Πρόεδρος της PRONIA είναι μεγάλο προνόμιο και για αυτό ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στη Διοίκηση. Η PRONIA είναι ένας εμβληματικός οργανισμός στην Ελληνική και ευρύτερη κοινότητα με εντολή να εξυπηρετεί πάντα τις ιδιαίτερες ανάγκες της παροικίας μας. Ανυπομονώ να ηγηθώ του οργανισμού με  ζήλο και να τιμήσω το όνομα του. Συγχρόνως θα ήθελα να αναγνωρίσω τον απερχόμενο Πρόεδρο Νίκο Κατρή και πιο πριν την κα  Ήβη Φατούρου-Μιμιλίδη , καθώς και τους εν ενεργεία Συμβούλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για την αξιοσημείωτη αφοσίωσή τους. Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τους νεοεκλεχθέντες Διοικητικούς Συμβούλους. Είναι πράγματι μια συναρπαστική περίοδος για την PRONIA ».

 

Ο νυν Προέδρος κ. Νικόλαος Κατρής αφυπηρέτησε πρόσφατα από το Διοικητικό Συμβούλιο της PRONIA, μετά από επιτυχημένη παρουσία 25 ετών. O κ. Κατρής εντάχθηκε για πρώτη φορά στο διοικητικό συμβούλιο της PRONIA το 1995 όπου και παρέμεινε ενεργός και αφοσιωμένος στο όραμα του οργανισμού ως την αποχώρηση του. Η PRONIA ευχαριστεί τον κ. Κατρή για την πολύχρονη και πολύτιμη συμβολή και πραγματογνωμοσύνη του και του εύχεται ότι καλύτερο για τις  μελλοντικές του δραστηριότητες.

Η κ. Παυλίδου είναι αφοσιωμένη στις αρχές της PRONIA και το όραμα για δυναμική ηγεσία, καινοτομία και ανάπτυξη σε ένα κλίμα που υιοθετεί την αλλαγή, ενώ συνεχίζει να προσφέρει πάντα εξαίρετο επίπεδο υπηρεσιών.

πηγή:neoskosmos.com

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ