Εκτύπωση

Πλούσιο το πρόγραμμα στην Ομογένεια

Οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής Σταύρος Ζωμόπουλος, ο γενικός αρχηγός Αντώνης Δρίζης και ο φροντιστής Alvaro Jaramillo του Γκρικ Αμέρικαν. Φωτογραφία: Γκρικ Αμέρικαν.

Με αγώνες κατάταξης συνεχίζεται την Κυριακή το πρόγραμμα στο Eastern Premier Soccer League. Στα πλέι οφς ο Παγκύπριος φιλοξενεί στις 4.00 pm στο Roosevelt Island Octagon την Philadelphia Lone Star FC και θέλει «εκδίκηση» για την ήττα της στην πρεμιέρα της ανοιξιάτικης σεζόν (6 Μαρτίου).

Τέσσερις ώρες νωρίτερα (12:00 pm) για τις θέσεις 7-12 έχουμε ένα παραδοσιακό ντέρμπι. NY Athletic Club εναντίον Γκρικ Αμέρικαν στο Travers Island. Δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη του, με το NY Athletic Club να είναι σε πολύ κακή βαθμολογική θέση, ουραγός με μόλις 8 βαθμούς σε 12 αγώνες.

Κοσμοπόλιταν Λιγκ

Στην 1η κατηγορία του Κοσμοπόλιταν Λιγκ ο Γκρικ Αμέρικαν παίζει την Κυριακή (2:00 pm) στο Laurel Hill Park Field 1 φιλοξενούμενος της 3ης της βαθμολογίας Hoboken FC 1912, ενώ δύο ώρες νωρίτερα θα αγωνιστούν οι δεύτερες ομάδες.

Στην 3η κατηγορία το πρόγραμμα ξεκινάει από το Σάββατο (17/4) όταν ο Παγκύπριος Ανω των 30 ετών παίζει στις 6:00 pm με την γηπεδούχο KidSuper Samba AC II στο Randalls Island Field 70.

Την Κυριακή (18/4) η αρχή γίνεται στις 8:00 am με την Πανάθα USA να υποδέχεται την Barnstonworth Rovers FC στο Randalls Island Field 74.

Στις 6:00 pm στη «μάχη» ρίχνεται ο Ανω των 30 του Γκρικ Αμέρικαν που αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο NY International FC στο Randalls Island Field 75 και μία ώρα αργότερα (7:00 pm) απέναντι στην δεύτερη της βαθμολογίας Lansdowne Yonkers FC Metro θα παραταχθεί ο Παγκύπριος ΙΙ στο Tibbetts Brook Park Field 1.

Στην Ανω των 40 κατηγορία στις 6:00 pm της Κυριακής στο Macombs Dam Park Main Field κόντρα στην ουραγό Αmerica FC 1927 θα παίξουν οι «θρύλοι» της Δόξας.

Λονγκ Αϊλαντ Λιγκ

Βατούς αντιπάλους έχουν Ολυμπιακός και Λέρος στην Πρέμιερ Category. Την Κυριακή στις 2:00 pm οι «μπέμπηδες» φιλοξενούν στο College Point Field #1 την ουραγό NY Serbia, ενώ στις 9:00 pm η Λέρος παίζει στο Theodore Roosevelt Memorial Park Field #1 με την ισοδύναμή του Forest Park.

Στη 2η κατηγορία ο Αστέρας ΝΥ που την Κυριακή στις 8:00 pm παίζει με την College Point Flames στο College Point Field #1, ενώ στην 3η κατηγορία ο του GCC φιλοξενείται στις 10:00 am από την NYCD Boldest Soccer FC στο Flushing Meadow Park Field #9.

Στους Ανω των 30 Γκρικ Αμέρικαν και Μέγας Αλέξανδρος παίζουν την ίδια μέρα (Κυριακή) και ίδια ώρα (9:00 am) με Polonez O-30 στο Field of Dreams - Massapequa Field #1 και Garden City Centennials O-30 στο St. Paul’s School Field #1 αντίστοιχα.

Στους Ανω των 40 στις 10:00 am η Baldwin O-40 υποδέχεται τους «θρύλους» του Γκρικ Αμέρικαν στο Anchor Park Field #1 και τέλος οι Ανω των 50 του Ολυμπιακού φιλοξενούνται στις 10:00 am της Κυριακής από την NY Hota Bavarians O-50 στο Park Stadium Field #1.

https://www.ekirikas.com/athlitika_omogeneia/arthro/ploysio_to_programma_stin_omogeneia-2224112/

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ