Εκτύπωση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ:ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΞΕΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός μίλησε σήμερα στη Βουλή για την διάταξη σύμφωνα με την οποία η άδεια λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, του ΣΕΦ, του Καυταντζόγλειου και του Αγίου Κοσμά θα εκδίδεται στο εξής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και όχι από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η οποία περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Περιβαλλοντική αναβάθμιση και ιδιωτική πολεοδόμηση - Βιώσιμη ανάπτυξη οικισμών - Ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας».

Εκτύπωση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ:ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός παρακολούθησε τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Laser Radial Ανδρών / Εφήβων το οποίο διεξήχθη στο Βόλο από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους ομίλους ΝΟΒΑ και ΟΕΑ-ΝΑΒ.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα σήμερα την ευκαιρία να βρεθώ μαζί με τα παιδιά, στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων.

Εκτύπωση

υπογραφη εκτακτης επιχορηγησης για τον αθλητισμο απο τον υφυπουργο αθλητισμου γιαννη ανδριανο

Μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός για το ζήτημα της αναγκαίας στήριξης του ελληνικού αθλητισμού με πρόσθετους πόρους, υπογράφηκε σήμερα από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα η απόφαση για έκτακτη επιχορήγηση ύψους 11 εκατ. ευρώ.

Εκτύπωση

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ

Στο πλαίσιο του προγράμματος ίδρυσης σχολών προπονητών, με αποφάσεις που υπέγραψε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, ιδρύονται:

-Σχολή Προπονητών Κωπηλασίας Γ’ Κατηγορίας στην Αθήνα-Σχολή Προπονητών Ζίου Ζίτσου Γ΄ Κατηγορίας στον ΠειραιάΓια πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Προαγωγής Αθλητισμού – Τμήμα Αθλητικής Επιμόρφωσης στα τηλέφωνα 2131317017-8.

Εκτύπωση

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

*Πάνος Παναγιωτόπουλος, Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού

*Ιωάννης Ανδριανός, Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού

Γεώργιος Σούρλας, Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ