Στα πλαίσια της αρμοδιότητάς του και με γνώμονα το συμφέρον των ελλήνων πολιτών και τη δημόσια υγεία, ο Ι.Σ.Α προσέφυγε εκ νέου ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ακύρωση της νέας υπουργικής απόφασης με την οποία επιβάλλεται ως υποχρεωτική η συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, στα πλαίσια των σκοπών του, αποδεικνύοντας εμπράκτως την ενεργό συμπαράστασή του σε κάθε δίκαιο αίτημα των ιατρών μελών του που με αυταπάρνηση, κάτω από μία δύσκολη για τη χώρα οικονομική συγκυρία, ανταποκρίνονται στο ιατρικό τους καθήκον προς τους Έλληνες ασφαλισμένους, συνεχίζει δια της Νομικής του Υπηρεσίας να καταθέτει αγωγές για τα οφειλόμενα ποσά. Ήδη έχει κατατεθεί μεγάλος αριθμός αγωγών και θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό προασπίζοντας έτσι τα δικαιώματα των μελών μας.

Μετά από πολλές παλινωδίες, η πρόσληψη μονίμων εκπαιδευτικών κατέληξε στο γνωστό φιάσκο, σε εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής των χωρίς όρια και λογική περικοπών, αδιακρίτως και παντού.

Ενημερώνω ότι: Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής προσπαθεί να βρει απεγνωσμένα έναν «αποδιοπομπαίο τράγο» ,προκειμένου να «καλύψει» την αδυναμία της πολιτικής του βούλησης  και την  αδυναμία από μέρους του στην πολιτική διαχείριση της υπόθεσης με την απομάκρυνση της Δ.Ο.Υ Αγίας Παρασκευής.

 

Εξώδικη πρόσκληση προς την ΡΑΕ τον ΛΑΓΗΕ και τον ΔΕΔΔΗΕ απέστειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επενδυτών Φωτοβολταϊκών (ΠΑΣΥΦ) δια των μελών του και παραγωγών ενέργειας, ζητώντας τη σύγκληση της Επιτροπής Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών, η οποία προβλέπεται στη σύμβαση πώλησης που έχουν υπογράψει οι παραγωγοί με το Διαχειριστή.

Το Προεδρείο της ΕΣΕΕ συνεδρίασε εκτάκτως στις 24 Σεπτεμβρίου και εξέφρασε για άλλη μια φορά την έντονη αγωνία του εμπορικού κόσμου της χώρας για τις αρνητικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία. Στο πλαίσιο αυτό, δήλωσε την ενεργή παρουσία του ελληνικού εμπορίου στις κινητοποιήσεις της 26ης Σεπτεμβρίου.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια του Ε.Ο.Π.Y.Υ. να προχωρήσει σε διενέργεια διαγωνισμού με σκοπό να αναθέσει σε ιδιωτικές εταιρείες τη διαχείριση του αριθμού τηλεφωνικών ραντεβού για ιατρικές επισκέψεις και πληροφορίες. Κόστος που θα επιβαρύνει τους δοκιμαζόμενους ασφαλισμένους. 

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Βέροιας που σε ένδειξη πυγμής και αντιποίνων για τις καταγγελίες της Ομοσπονδίας, για τις άθλιες συνθήκες Υγιεινής και Ασφάλειας στους εργαζόμενους στην καθαριότητα αλλά και για την παράνομη λειτουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης μέσα στο εργοτάξιο του Δήμου Βέροιας, προχώρησε σε εξοντωτικές ποινές στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων και σε δέκα (10) ακόμα εργαζόμενους στην καθαριότητα.

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ