Εκτύπωση

Γ. ΠΑΤΟΎΛΗΣ: « ΑΝΤΊΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΈΣ ΑΛΛΆ Ο ΚΑΠΝΌΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΊ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΈΝΑ ΥΓΙΈΣ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ»

Γ. Πατούλης: Η κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει και τα δικαιώματα των πολιτών που δεν επιθυμούν να είναι παθητικοί καπνιστές

Θέμα: Στην παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης κατά του Καπνίσματος από τον υπ. Υγείας Β. Κικίλια παρουσία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στο Ίδρυμα Νιάρχος, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση παρουσίασης του Εθνικού Σχεδίου Δράσης κατά του Καπνίσματος από τον υπ. Υγείας Β. Κικίλια, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Νιάρχος.

Εκτύπωση

ΘΈΜΑ: ΜΕ ΣΤΌΧΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΎΝ ΓΈΦΥΡΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΉΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉΣ ΓΝΏΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ, ,Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΑ Γ. ΠΑΤΟΎΛΗΣ ΕΊΧΕ ΣΕΙΡΆ ΕΠΑΦΏΝ

Με στόχο να δημιουργηθούν γέφυρες ανταλλαγής τεχνογνωσίας, επιστημονικής γνώσης και συνεργασίας, με αναπτυξιακή προοπτική, ο πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους επιστημονικών και επιχειρηματικών φορέων της Κίνας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη χώρα.

 

Εκτύπωση

ΙΑΤΡΟΙ SOS ΠΡΌΣΘΕΣΕ ΑΝΆΣΕΣ ΣΤΗ ΖΩΉ ΣΟΥ ΜΕ ΜΊΑ ΕΚΠΝΟΉ!

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι SOS ΙΑΤΡΟΙ στους πολίτες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ) που έχει οριστεί στις 20 Νοεμβρίου 2019. Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη ΧΑΠ που αποτελεί ένα από τα πιο συχνά νοσήματα του αναπνευστικού και προσφέρουν αυτό το μήνα στους πολίτες δωρεάν σπιρομετρήσεις.

Εκτύπωση

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

Φέτος η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ), γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς της στην Ελληνική Κοινωνία.
Με αφορμή τον εορτασμό αυτό,διοργανώνει Gala Dinner την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20.00 στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ