Εκτύπωση

Α. Τζιτζικώστας: ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΘΕΝΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΗ, ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΗΣΕΙ, Η ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ‘ΡΘΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙ

«Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα για την πλήρη δικαίωση: Την καθολική αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου»

«Η γενοκτονία είναι το πιο φρικτό, το πιο αποτρόπαιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει πιο βαριά και πιο μεγάλη ευθύνη, από το να μην επιτρέψουμε να συμβεί ξανά. Μνήμη σημαίνει καθήκον, μνήμη σημαίνει ευθύνη», τόνισε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Εκτύπωση

Α. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟ 6Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ: «ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ»

Α. Τζιτζικώστας στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Στο θεμελιώδη ρόλο των Περιφερειών και των Δήμων στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών Απόστολος Τζιτζικώστας, στην ομιλία του στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών Το Φόρουμ τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και ο κ. Τζιτζικώστας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δυο σημαντικές επετείους που γιορτάζει φέτος η χώρα μας: τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και τα 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Εκτύπωση

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙ-ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

 ΕΡΜΟΥ ΜΕΤΑ 1Καθαρός και απαλλαγμένος από μπογιές, συνθήματα και τον αισθητικό βανδαλισμό ετών αλλά και με τα γκράφιτι εικαστικής αξίας προστατευμένα, αποδίδεται στους πολίτες και τον εμπορικό κόσμο ο ιστορικός δρόμος της Ερμού.   Στην μεγάλη επιχείρηση ευπρεπισμού και αντιγκράφιτι τα εξειδικευμένα συνεργεία της Διεύθυνσης καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, υπό τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Νίκου Αβραμίδη, εργάστηκαν νυχθημερόν για περισσότερες από 18 ημέρες και ανέτρεψαν την εικόνα εγκατάλειψης και βρωμιάς σε μια περιοχή πλούσια σε υπαίθρια αρχαιολογικά ευρήματα.

Εκτύπωση

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 21 ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΣΤΟ ΆΓΙΟΝ ΌΡΟΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και την είσοδο του Αγίου Όρους στη νέα ενεργειακή εποχή, με την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των Ιερών Μονών από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ