Εκτύπωση

Εγκαίνια της έκθεσης "Το Κυβερνείο της Αίγινας υποδέχεται και πάλι τον Ιωάννη Καποδίστρια"

ΕικόναΠαρουσία του Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, πραγματοποιήθηκαν στην Αίγινα, στον χώρο του Κυβερνείου του Ιωάννη Καποδίστρια, τα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής, με τίτλο '' Το Κυβερνείο της Αίγινας υποδέχεται και πάλι τον Ιωάννη Καποδίστρια''. Στην εκδήλωση παρέστησαν η Προέδρος της Εθνικής Επιτροπής 2021 κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Γραμματέας του Μέρα25 κ. Γιάνης Βαρουφάκης και οι βουλευτές της Ν.Δ. κ.κ. Νίκος Μανωλάκος  (Α΄ Πειραιά και Νήσων) και Γιώργος Βαγιωνάς (Χαλκιδικής).

Εκτύπωση

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων με τον Πρόεδρο της Συλλογικής Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων με τον Πρόεδρο της Συλλογικής Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης«Η Ελλάδα είναι για σας μια ανοικτή γέφυρα επαφής με την Ευρώπη» διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας τον Πρόεδρο της Συλλογικής Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης κ. Milorad Dodik, κατά τη σημερινή συνάντησή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. «Η Βοσνία και Ερζεγοβίνη θέλει την ευρωπαϊκή προοπτική και σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξή σας στο δρόμο αυτόν» απάντησε ο κ. Dodik, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας επ’ ευκαιρία του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Εκτύπωση

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΣ:ΜΕΓΑ ΦΙΑΣΚΟ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Ερώτηση για τις διαδρομές ΑμεΑ στην Ακρόπολη κατέθεσε ο αν. Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πάνος Σκουρολιάκος. Η ερώτηση αφουγκράζεται τις πολυάριθμες καταγγελίες πολιτών.

 

Γιατί όσο κι αν η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει ότι η Ακρόπολη, μετά τις μεγαλεπήβολες παρεμβάσεις της, είναι προσβάσιμη στα ΑμεΑ, η πραγματικότητα αποδεικνύεται εντελώς διαφορετική. Οι καταγγελίες δείχνουν πως οι εν λόγω παρεμβάσεις όχι μόνο δεν τους διευκολύνουν αλλά αντιθέτως καθιστούν αδύνατη την πρόσβασή τους.

 

 

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ