Εκτύπωση

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ TWIITER:Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ «ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»

Έπεσαν οι υπογραφές για το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορά στην επένδυση στο Ελληνικό, από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου, τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο και την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. 

Το σχέδιο εισηγήθηκε η γενική γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας Πέτη Πέρκα, ως πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας. Η διαδικασία έλαβα χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

 

Από την πλευρά του ο υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε τη σημερινή υπογραφή ως «το σημαντικότερο βήμα για την υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό», συμπληρώνοντας ότι στο προς έγκριση σχέδιο «αποτυπώνεται η ολοκλήρωση μιας πολύμηνης προσπάθειας της κυβέρνησης για την υλοποίηση του αναδιαπραγματευθέντος έργου και είναι απόδειξη της τήρησης των δεσμεύσεών της, αλλά και της εξακολουθητικής μάχης που δίνει καθημερινά με τις αγκυλώσεις, δημόσιες αλλά και ιδιωτικές».

 

«Ο λόγος είναι πλέον στο Συμβούλιο της Επικρατείας», κατέληξε στη σχετική του ανακοίνωση ο υπουργός Επικρατείας.

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ