Εκτύπωση

Ο ΝΕΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ & ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ

Συνάντηση του ΥΦΥΝΑΝΠ κ. Κώστα Κατσαφάδου με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Λιμενικού ΣώματοςΟ Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος συναντήθηκε στο ΥΝΑΝΠ, με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Λιμενικού Σώματος.
Ο Υφυπουργός, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Ενώσεων για την επίσκεψή τους, και συζήτησε μαζί τους θέματα που απασχολούν τόσο τους απόστρατους όσο και τα εν ενεργεία στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Ο κ. Κατσαφάδος , τους τόνισε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, είναι δίπλα τους, ώστε από κοινού να βρουν λύσεις, βιώσιμες στα δίκαια αιτήματα, που κατέθεσαν στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.Παράλληλα τους ευχαρίστησε για τα όσα προσφέρουν όλη αυτή την περίοδο για την προστασία των θαλάσσιων συνόρων της χώρας, για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και στο μεταναστευτικό.
Από τη μεριά τους οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αποστράτων κ. Β. Μανωλάκος (Πρόεδρος), κ. Σ. Βοϊδονικόλας (αναπληρωτής Πρόεδρος) και κ. Αθ. Αποστολόπουλος (ειδικός γραμματέας), αφού ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του Υφυπουργού, έθεσαν μεταξύ άλλων ζητήματα που αφορούν τις τιμητικές προαγωγές ανθυπασπιστών, την απονομή ξιφών σε απόστρατους και θέματα που αφορούν τις μετακινήσεις τους με τα πλοία της γραμμής.
Κατά τη συνάντηση με την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. συζητήθηκαν και αναλύθηκαν τα ζητήματα, που αφορούν στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τέθηκαν μεταξύ άλλων ζητήματα, που αφορούν τα πληρώματα πλωτών περιπολικών σκαφών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ, τον υπολογισμό χρόνου υπηρεσίας στο διπλάσιο (μάχιμη πενταετία), το μέγιστο χρόνο παραμονής στο βαθμό κα.
Τέλος ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Τσιάνος απένειμε στον κ. Κώστα Κατσαφάδο πλακέτα εκ μέρους της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ