Εκτύπωση

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η εξασφάλιση ηλεκτρικής ενέργειας με ανταγωνιστικές τιμές για την κάλυψη των αναγκών των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων αποτελεί μία από τις βασικές μας προτεραιότητες, ειδικά εάν αναλογιστούμε ότι σε ορισμένους κλάδους το ενεργειακό κόστος ξεπερνάει ακόμη και το 20% του συνολικού κόστους λειτουργίας. Καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση προσιτών τιμών θα διαδραματίσει η περαιτέρω ενίσχυση της αγοράς με ανταγωνιστικές διαδικασίες, όπως για παράδειγμα με τους διαγωνισμούς για την αποζημίωση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές (ΑΠΕ).

Εκτύπωση

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Η ΔΕΗ παρατείνει την προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για το αγροτικό τιμολόγιο, η οποία λήγει σήμερα, 31 Μαρτίου 2021, έως την 30η Σεπτεμβρίου 2021.

Σημειώνεται ότι η ΔΕΗ, εφαρμόζοντας τη σχετική νομοθεσία για την εκκαθάριση του Μητρώου των δικαιούχων του αγροτικού τιμολογίου, ξεκίνησε τη διαδικασία από το 2014.

Εκτύπωση

Ο ΝΕΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ & ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ

Συνάντηση του ΥΦΥΝΑΝΠ κ. Κώστα Κατσαφάδου με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Λιμενικού ΣώματοςΟ Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος συναντήθηκε στο ΥΝΑΝΠ, με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Λιμενικού Σώματος.
Ο Υφυπουργός, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Ενώσεων για την επίσκεψή τους, και συζήτησε μαζί τους θέματα που απασχολούν τόσο τους απόστρατους όσο και τα εν ενεργεία στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Ο κ. Κατσαφάδος , τους τόνισε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, είναι δίπλα τους, ώστε από κοινού να βρουν λύσεις, βιώσιμες στα δίκαια αιτήματα, που κατέθεσαν στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.Παράλληλα τους ευχαρίστησε για τα όσα προσφέρουν όλη αυτή την περίοδο για την προστασία των θαλάσσιων συνόρων της χώρας, για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και στο μεταναστευτικό.
Εκτύπωση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ

Ευχές από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τα 10 χρόνια του newsbeast.grΤους Ομογενείς που εξελέγησαν στο αμερικάνικο Κογκρεσο και στα πολιτειακά όργανα των ΗΠΑ με το Δημοκρατικό και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα συνεχάρη με επιστολή του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ως αντιπρόεδρος της Κ.Ο του ΕΛΚ, αλλά κι ως Έλληνας πολιτικός που έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους από αυτούς, τους τόνισε ότι έτσι η φωνή της Ελλάδας γίνεται ακόμα πιο ισχυρή σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Παράλληλα ο κ. Μεϊμαράκης ως υπεύθυνοςγια τις σχέσεις του Ευρωκοινοβουλίου με τις ΗΠΑ επεσήμανε ότι χρειάζεται να γίνει μια αναθέρμανση των σχέσεων Ε.Ε-ΗΠΑ.

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ