Εκτύπωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ KOMMATΩΝ & ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εν όψει των Βουλευτικών Εκλογών της 20.9.2015, όπως και στις παραμονές κάθε εκλογικής διαδικασίας, η ΠΟΜΙΔΑ διοργανώνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των γραφείων της (Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, 4ος όροφος) την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015, και από ώρα 5 - 8 μ.μ. δημόσια ενημερωτική συζήτηση με θέμα την υπερφορολόγηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα, ιδιαίτερα με τον ΕΝΦΙΑ, και

Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι

 

τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και τους υποψήφιους βουλευτές τους, για να τους ενημερώσει για τις απόψεις της ΠΟΜΙΔΑ για τη δημευτική υπερφορολόγηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας, και για να εκθέσουν τις δικές τους απόψεις, θέσεις και προθέσεις στο θέμα αυτό.

Παράλληλα η ΠΟΜΙΔΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τα ενδιαφερόμενα μέλη των σωματείων της να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση, να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο της και τα αρμόδια στελέχη της οργάνωσης για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και να υποβάλλουν ερωτήσεις για κάθε απορία τους στους προσκεκλημένους και στον πρόεδρο και τα στελέχη του Γραφείου Ενημερώσεως της ΠΟΜΙΔΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων και οι υποψήφιοι βουλευτές παρακαλούνται να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ (τηλ. 210 3213211, fax 210 3252470, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ

  Στράτος Παραδιάς           Διονύσιος Χιόνης                  Αιμιλία Βαδόκα

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ