Εκτύπωση

ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑΣΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΔΙΧΩΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ: ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟ 2019 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ

Σχετικά με τις καταγγελίες για τα αιτήματα των ασφαλισμένων και εαν στηρίζονται σε αδικίες η σε συντεχνιακές απαιτήσεις μεταξύ άλλων απάντησε:

Τώρα έχουμε δικαιολογημένα παράπονα. Συντεχνιακές απαιτήσεις μπορεί να υπάρχουν αλλά δεν έχουμε διάθεση να συζητάμε σε τέτοια βάση διότι όλοι τρέμουν ότι μπορεί να επιστρέψουμε στο παλαιό καθεστώς, εφόσον η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα έχει μεγαλύτερο έδαφος ανάπτυξης και απομάκρυνσης του κίνδυνου αφανισμού της.

Για το ότι η ΝΔ αμφισβητεί το νόμο Κατρούγκαλου με συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία πρόσφατα παρουσίασε ο κ. Βρούτσης η κυβέρνηση απάντησε με άλλα στοιχεία τι ισχύει τελικά...

κλικ για συνέχεια

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν αφήσει 386.444 συνταξιοδοτικές παροχές ύψους 2 δις. Η σύγκριση είναι συντριπτική με τα στοιχεία που έχουμε παραθέσει. Το κείμενο είναι από συνετευξη που έδωσε στην εφημερίδα Documento Εν πάση περιπτώσει θα παραθέσουμε περισσότερα στοιχεία σε εκτενές ρεπορτάζ και θα ζητήσουμε δυο λόγια από τον κ. Κατρούγκαλο ώστε να απαντήσει ο ίδιος.

 

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ