Εκτύπωση

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είναι πιθανόν η Βουλή των Ελλήνων να δώσει την δυνατότητα στους Έλληνες του εξωτερικού να εκλέγουν δικούς τους βουλευτές

Τις τελευταίες μέρες κορυφώθηκε η φημολογία για την δημιουργία κόμματος στην Ελλάδα από απόδημους Έλληνες.

Σχετικά δημοσιεύματα είχε κάνει πριν δυο μήνες η εφημερίδα «Εστία» και τα αναπαρήγαγαν διάφορα sites στην Ελλάδα.

Εκτύπωση

Οι Νομικές διαδικασίες στην Ελλάδα στην εποχή του κορωνοϊού

Φώτο: Supplied

Μήπως «το αγώϊ ξυπνάει τον αγωγιάτη»!;

Είναι γνωστό ότι οι ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες δεν μπορούν να περηφανεύονται διεθνώς για την ταχύτητά τους και η γραφειοκρατία καλά κρατεί.

Εύκολα, λοιπόν, μπορεί να φανταστεί κάποιος τι συμβαίνει εν όψει της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε παγκοσμίως, λόγω του Covid-19 και τι επιπτώσεις έχει αυτό στη λειτουργία των υπηρεσιών.

Εκτύπωση

Μαθήματα Ελληνικής Γλώσσα και Πολιτισμού από την Πολιτιστική Οργάνωση «Νόστος» στην Αργεντινή

Από παλαιότερη εκδήλωση της Πολιτιστικής Οργάνωσης «Νόστος», με έδρα το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Φώτο: «Νόστος»

Ήδη 229 ισπανόφωνοι, ηλικίας από 15 ως 85 ετών, από διάφορες χώρες (Αργεντινή, Ουρουγουάη, Χιλή, Περού, Παναμά, Ισπανία, Κύπρο, Ισραήλ, Ιταλία και Ελλάδα), παρακολουθούν καθημερινά και σε δύο επίπεδα τα δωρεάν μαθήματα που ξεκίνησαν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησαν και φέτος τα διαδικτυακά μαθήματα του εργαστηρίου «Μιλάμε Ελληνικά», που διοργανώνει η Πολιτιστική Οργάνωση «Νόστος», με έδρα το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Εκτύπωση

Αυστραλίας Μακάριος: “Παραμένουμε σταθεροί στο αίτημα για αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας”

Ο Αρχιεπίσκοπος στη συναυλία του Ελληνικού Φεστιβάλ του Σίδνεϊ  με τον Δημήτρη Μπάση

Στο κατάμεστο City Recital Hall του Σίδνεϊ, όπου έλαβε χώρα η συναυλία υπό τον τίτλο: “Τσιτσάνης, Χατζηδάκης, Ξαρχάκος, Θεοδωράκης: Τραγούδια της απελευθέρωσης από τους τέσσερις μεγάλους συνθέτες της Ελλάδας”, με κεντρικό ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, παρευρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος.

Η συναυλία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 39ου Ελληνικού Φεστιβάλ του Σίδνεϊ και τον δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή συνόδευσαν ελληνικό μουσικό συγκρότημα, συμφωνική ορχήστρα και χορωδία, υπό τη διεύθυνση υπό τη διεύθυνση του μαέστρου George Ellis.

YOUTUBE ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ